Maisie Williams: Παραδέχτηκε πως το “Game of Thrones” δεν είχε δυνατό φινάλε

Ενώ οι θαυμαστές επέστρεψαν στον κόσμο του Westeros με το House of the Dragon του HBO, η Maisie Williams σκέφτεται τον χρόνο που πέρασε στο Game of Thrones.

Η 25χρονη ηθοποιός έκανε το επαγγελματικό της ντεμπούτο στην επιτυχημένη σειρά των οκτώ σεζόν ως Arya Stark, ένας από τους λίγους χαρακτήρες που επέζησαν

μέχρι το φινάλε.

View this post on Instagram

A post shared by Arya Stark (@aryastark80)

Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε ζωντανή μετάδοση του Twitch με τον αδερφό της James όπου παραδέχτηκε ότι η σειρά δεν ήταν τόσο δυνατή προς το τέλος. Στην ερώτηση του αδελφού της στο πως της φάνηκε όταν ξαναείδε τη σειρά πρόσφατα εκείνη απάντησε: “Ξεκίνησε πολύ δυνατά και εμμ… σίγουρα φάνηκε λίγο πιο αδύναμη προς το τέλος. «Ήμουν ραγισμένη όταν πέθανε ο Ned γιατί για πρώτη φορά μπορούσα να νιώσω πραγματικά την ιστορία“.

Ο αδερφός της είπε ότι το Game of Thrones ήταν μια «εξαιρετική σειρά». Με την ηθοποιό να προσθέτει: «Είναι ωραίο να είμαι περήφανη για αυτό. Ήταν 10 χρόνια από τη ζωή μου».

View this post on Instagram

A post shared by Arya Stark (@aryastark80)

View this post on Instagram

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams)

Αυτή τη στιγμή η Williams γυρίζει το The New Look, απεικονίζοντας την Catherine Dior, τη μικρότερη αδερφή του Christian Dior δίπλα στον Ben Mendelsohn.

Maisie Williams: Η ηθοποιός του “Game of Thrones” αποκάλυψε ότι την κακοποιούσε ο πατέρας της

Keywords
Τυχαία Θέματα