Margot Robbie: Αντιδράσεις για τη στολή Halloween – Παραβίασε έναν σημαντικό κανόνα

17:07 1/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Μargot Robbie βρέθηκε στο στόχαστρο για το γεγονός ότι… τίμησε το Halloween.

Η “Barbie” δέχεται πυρά επειδή δεν ακολούθησε τις οδηγιών για τις στολές Halloween που εξέδωσε η SAG-AFTRA. Την περασμένη εβδομάδα, το σωματείο συμβούλευσε τα μέλη του να “επιλέγουν κοστούμια εμπνευσμένα από γενικούς χαρακτήρες” και όχι από κινηματογραφικούς ήρωες.

Αλλά η Margot αγνόησε το πρωτόκολλο. Επέλεξε να ντυθεί εκδικητής V από την ταινία “V For Vendetta” ενώ παρέστη σε πάρτι στο Λος Άντζελες την Παρασκευή.

Why Margot Robbie is getting slammed for her Halloween costume https://t.co/0Ia1uteTfN

— Shootersyk”DamyEku” (@ShootersykEku) November 1, 2023

Οι θαυμαστές της τώρα αντιδρούν για την επιλογή της καθώς με αυτόν τον τρόπο απέρριψε τις οδηγίες του σωματείου της. Όπως έγραψε ένας χρήστης του Twitter: “Περνά μια λεπτή γραμμή με το κοστούμι…”.

“Νόμιζα ότι οι ηθοποιοί δεν επιτρέπεται να ντύνονται ως χαρακτήρες. Κοιτάξτε σαν ποιον ντύνεται. Θα μπορούσε να είναι συμβολικό ή πιστεύετε ότι με όλα όσα συμβαίνουν νοιάζονται για κάποιους ηλίθιους κανόνες ακόμη και αν αυτό μπορεί να τους επηρεάσει;”, είπε ένας άλλος.

“Αν η Megan Fox δέχεται κριτική, τι διαφορετικό υπάρχει εδώ; Ό,τι κι αν λέει ο καθένας, η πρώτη εντύπωση εδώ είναι το V For Vendetta”, έγραψε άλλος.

Περιέργως, το V for Vendetta, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Hugo Weaving και η Natalie Portman, κυκλοφόρησε το 2006 την ίδια μέρα με την επιτυχημένη ταινία Barbie της Margot, στις 17 Μαρτίου.

Η Warner Bros. Discovery, στην οποία ανήκουν η Warner Bros. και η DC Comics, κατέχει τα δικαιώματα της μάσκας και λαμβάνει αμοιβή με την πώληση κάθε επίσημης μάσκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα