Mark Sheehan: Πέθανε στα 46 του ο κιθαρίστας των The Script

10:31 15/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ο κιθαρίστας των The Script, Mark Sheehan, πέθανε στο νοσοκομείο σε ηλικία 46 ετών έπειτα από σύντομη ασθένεια, αφήνοντας τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος “εντελώς συντετριμμένα.”

Ο σοκαριστικός θάνατός του ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα του ιρλανδικού συγκροτήματος στο Facebook την Παρασκευή, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της τελευταίας συναυλίας του γκρουπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Script (@thescriptofficial)

Η ανακοίνωσή τους ανέφερε: “Ο πολύ αγαπημένος σύζυγος, πατέρας, αδελφός, μέλος του συγκροτήματος και φίλος Mark Sheehan απεβίωσε σήμερα στο νοσοκομείο έπειτα από σύντομη ασθένεια.”

“Η οικογένεια και το συγκρότημα ζητούν από τους θαυμαστές να σεβαστούν την ιδιωτική τους ζωή σε αυτή την τραγική στιγμή” πρόσθεσαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Script (@thescriptofficial)

Ο πατέρας των τριών παιδιών ζούσε στην Αμερική με τη σύζυγό του Rina, ενώ η Sunday World αναφέρει ότι οι “εντελώς συντετριμμένοι” σύντροφοί του στο συγκρότημα είναι απασχολημένοι με το να κάνουν σχέδια πτήσης για την οικογένεια και τους φίλους τους.

Ο Sheehan ίδρυσε το συγκρότημα το 2001 στο Δουβλίνο μαζί με τους Danny O’Donoghue και Glen Power. Ο Sheehan και ο O’Donoghue ήταν παιδικοί φίλοι και πρώην μέλη του συγκροτήματος Mytown.

Η μπάντα προχώρησε στην κυκλοφορία έξι άλμπουμ και είναι περισσότερο γνωστή για τα τραγούδια τους “Breakeven”, “Hall of Fame” και “The Man Who Can’t Be Moved” . Το ομώνυμο πρώτο άλμπουμ τους έφτασε στο Νο. 1 τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Ιρλανδία. Το πιο πρόσφατο έργο τους με πρωτότυπη μουσική ήταν το Sunsets & Full Moons του 2019. Κυκλοφόρησαν επίσης ένα single με τίτλο “Dare You to Doubt Me” τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα