Mary Janes: Bρήκαμε τα ωραιότερα της αγοράς

11:30 17/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ένα μεγάλο χειροκρότημα για το ταπεινό Mary Jane, το οποίο, τολμάμε να πούμε ότι είναι το πιο ευέλικτο στιλ παπουτσιού εκεί έξω!

Είτε είστε τύπος που αγαπάει τις χοντρές πλατφόρμες, είτε προτιμάτε κάτι μαλακό, κομψό και θηλυκό, είτε σας αρέσουν τα παπούτσια που χαρίζουν ύψος ή να αισθάνεστε αναπαυτικά όλη μέρα με ένα στιλ μπαλαρίνας, είστε καλυμμένες.

Είναι preppy, είναι παριζιάνικα, είναι ακόμα και κάπως punk όταν είναι συνδυασμένα με έναν συγκεκριμένο

τρόπο. Από τα ’60s mods μέχρι τα ’90s grunge, το indie sleaze μέχρι την πρόσφατη τρέλα με τα Mary Janes του brand Nodaleto, δεν είναι περίεργο που η τάση είναι τόσο δυνατή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη augusta (@augusta_the_brand)

Το 2023 δεν υπάρχει ένας μόνο τρόπος για να υιοθετήσετε την τάση, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα Mary Janes που κυκλοφορούν εκεί έξω. Όπως είναι αναμενόμενο για μια τάση τόσο βαθιά ριζωμένη στο παριζιάνικο στυλ και στενά συνδεδεμένη με την μπαλαρίνα οι γαλλικές μάρκες Rouje, Repetto, Carel και Jonak είναι cult, για κλασικές εκδοχές με λουστρίνι σε αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού και του κόκκινου. Ωστόσο brands Charles & Keithέχουν δημιουργήσει εντυπωσιακές εκδοχές με μεγαλοπρεπείς πλατφόρμες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη augusta (@augusta_the_brand)

Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες για να διαλέξετε.

Gianvito Rossi, KalogirouTabi Swiper: Πώς ένας κλέφτης designer παπουτσιών τρομοκράτησε τη Νέα ΥόρκηEnvie Shoes& Other StoriesMangoRepettoNodaletoAugustaSezaneΣτα βήματα του φθινοπώρου: 7 τάσεις στα παπούτσια που θα στρέψουν όλα τα βλέμματα στα πόδια σας

Keywords
Τυχαία Θέματα