Μαριάντα Πιερίδη: Η ανάρτηση που έκανε στα social media και μετά διέγραψε

Η Μαριάντα Πιερίδη έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες και ο λόγος δεν είναι άλλος από το τηλεοπτικό μέλλον της στο OPEN. Ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα δημοσιεύματα ήθελαν τους τρεις παρουσιαστές να συνεχίζουν την εκπομπή και τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα, τελικά αυτό το σενάριο ναυάγησε.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ακούστηκε πως η Ναταλί Κάκκαβα έχει δεχτεί πρόταση για να προστεθεί στην ομάδα και, μάλιστα, να αναλάβει τα ηνία της εκπομπής, γεγονός που δεν άρεσε στη Μαριάντα Πιερίδη

και στον Τριαντάφυλλο και τοποθετήθηκαν δημόσια μέσω αιχμηρών δηλώσεων.

Το ρεπορτάζ της τελευταίας εβδομάδας αναφέρει πως αυτές οι δηλώσεις – καρφιά «κόστισαν» στους δύο καλλιτέχνες την παραμονή τους στην εκπομπή του OPEN και έτσι τέθηκαν εκτός σε αντίθεση με τη Φελίσια Τσαλαπάτη, η οποία παραμένει στη θέση της.

Η Μαριάντα Πιερίδη έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα με τον γιο της

Το πρωί της Κυριακής, η Μαριάντα Πιερίδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία με τον γιο της από το παρελθόν και έγραψε τους στοίχους του τραγουδιού «Γιατί έχω εσένα», τους οποίους φυσικά και του αφιέρωσε.

«Δεν τη φοβάμαι τη ζωή, δεν τη φοβάμαι. Μπορώ να αντέξω ό,τι μου συμβεί. Κράτα το χέρι μου, κοίτα μπροστά και πάμε. Μαζί σου εγώ δεν τη φοβάμαι τη ζωή. Γιατί έχω εσένα να σε βλέπω και μόνο μου αρκεί, φτάνει ένα σου βλέμμα για να φτιάξω τον κόσμο από την αρχή», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε να τη διαγράψει.

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της! Βίντεο

 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

 Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη σύντροφό μου είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα