Megan Fox – MGK: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στη Σαντορίνη

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η λίστα των ονομάτων των celebrities που επισκέφθηκαν τα ελληνικά νησιά ολοένα και μεγάλωνε. Από την Carla Bruni και τον Robbie Williams έως και την Kate Hudson και την Demi Moore, η χαρά μας που βρέθηκαν στη χώρα μας είναι υπέρμετρη. Τώρα λοιπόν δύο ακόμη σημαντικά πρόσωπα της showbiz

εντοπίστηκαν στη Σαντορίνη, τραβώντας την προσοχή πάνω τους. Πρόκειται για τη Megan Fox και τον Machine Gun Kelly.

Brooklyn Beckham: Ο λόγος που δέχθηκε έντονη αρνητική κριτική

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Το It-couple απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των paparazzi να απολαμβάνουν την ηλιόλουστη ημέρα στις Κυκλάδες. Οι εικόνες που τραβήχτηκαν έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έγιναν απευθείας viral. Τους βλέπουμε να κάνουν βόλτα στα γραφικά στενάκια, να τρώνε το πρωινό τους στο ξενοδοχείο και να πίνουν καφέ σε μια πολυσύχναστη καφετέρια. Φορούν casual outfits, καθώς η Megan Fox είναι ντυμένη με καφέ φόρμα, μαύρο κορμάκι, Vans sneakers, baseball καπέλο και Louis Vuitton crossbody τσάντα. Ο διάσημος τραγουδιστής με τη σειρά του έχει επιλέξει ένα λευκό αμάνικό μπλουζάκι – το οποίο αναδεικνύει τα τατουάζ του – μαύρο παντελόνι και λευκά All Star Converse.

Η Lady Gaga συζήτησε για το controversial φόρεμα της φτιαγμένο από… κρέας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOP. (@cam__mood)

Ο λόγος που οι δυο τους ταξίδεψαν στην Ελλάδα αυτή την περίοδο, είναι η νέα ταινία της ηθοποιού. Πιο αναλυτικά, συμφώνα με δημοσιεύματα, η Fox θα πρωταγωνιστήσει στην καινούρια κυκλοφορία Expendables 4. Το cast βρίσκεται ήδη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, διότι τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Επομένως, η 35χρονη καλλονή αφιέρωσε το διάλειμμά της στον σύντροφό της, ώστε να κάνουν μαζί φθινοπωρινές διακοπές.

Jamie Dornan: Η καινούρια ταινία του είναι φόρος τιμής στον πατέρα του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Keywords
Τυχαία Θέματα