Megan Fox: Φόρεσε το badass κοστούμι της για το The Expendables 4 γυρίσματα του οποίου θα γίνουν και στην Θεσσαλονίκη

11:38 8/10/2021 - Πηγή: InStyle

Η Megan Fox είναι γνωστή για το casual/sexy ντύσιμό της. Πρόσφατα η ηθοποιός μοιράστηκε σε instagram stories στιγμιότυπα από την συμμετοχή της στην cult πλέον ταινία The Expendables 4, μέρος των γυρισμάτων της οποίας θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Οκτωβρίου και στην Θεσσαλονίκη.

Λέτε να την δούμε να περπατά στην πόλη; Και επειδή το να δουλεύεις σημαίνει ρούχα εργασίας, η Fox πόζαρε δυναμικά με το badass δερμάτινο κοστούμι της.

@meganfox/instagram

Όπως ανέφερε ο αμερικανός παραγωγός της Millennium Media, Robert Van Norden, ύστερα από συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, «η ταινία θα έχει ένα προϋπολογισμό ύψους 19 εκ. ευρώ για το κομμάτι που θα γυριστεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το 50% περίπου της συνολικής ταινίας θα γυριστεί εδώ και τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου 30 ημέρες. Θα δημιουργηθούν μέσα από αυτή την παραγωγή εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας σε όλους τους τομείς».

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Expendables Franchise (@expendables)

Ο κ. Τζιτζικώστας γνωστοποίησε ότι «τα γυρίσματα αυτής της νέας παραγωγής θα γίνουν κατά βάση στο χώρο που θα κατασκευαστούν τα στούντιο της Millenium, στη Θέρμη, αλλά και σε κάποιους ακόμη ελεγχόμενους χώρους, ενώ δεν θα γίνουν γυρίσματα σε δημόσιους χώρους άρα δεν θα ταλαιπωρηθούν οι συμπολίτες μας όπως ενδεχομένως να έγινε κατά την προηγούμενη ταινία με τον Antonio Banderas».

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Expendables Franchise (@expendables)

Στο The Expendables 4 πρωταγωνιστούν επίσης οι Sylvester Stallone και Jason Statham. Ο Stallone έγραψε και σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία το 2010, με το story να ακολουθεί… κάτι κουρασμένα παλικάρια που δεν το βάζουν κάτω, η οποία περιλάμβανε σούπερ σταρ όπως Bruce Willis και Jet Li και ακολούθησαν οι συνέχειες με Wesley Snipes, Harrison Ford, Mel Gibson και Antonio Banderas. Ο τέταρτος γύρος προσθέτει τους Dolph Lundgren, Randy Couture, Curtis “50 Cent” Jackson, Tony Jaa και Andy Garcia.

Keywords
Τυχαία Θέματα