Meghan-Harry: Τρέμει ο… θρόνος τους – Το Χόλιγουντ “χόρτασε” με τη βασιλική διαμάχη

Μπούμερανγκ στη Meghan και τον Harry γύρισε το βιβλίο του Omid Scobie, όπου εξαπολύει νέες επιθέσεις στη βασιλική οικογένεια.

Ο κορυφαίος γκουρού δημοσίων σχέσεων της Βρετανίας εικάζει ότι η επάνοδος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο Χόλιγουντ είναι υπό κίνδυνο. Κι αυτό γιατί τα στελέχη της βιομηχανίας έχουν “βαρεθεί” τη διαμάχη. Παράλληλα, η βασιλική οικογένεια κάνει τον “τυφλό” αγνοώντας τις επιθέσεις τους και δεν δίνει τροφή στην κόντρα.

Η δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με

τον ατζέντη Ari Emanuel της William Morris Endeavor (WME). Ανάμεσα στους πελάτες του είναι ο Dwayne “The Rock” Johnson, η Serena Williams και άλλοι σταρ. Ωστόσο, η WME μάλλον έχει δεύτερες σκέψεις.

Η Meghan, στο κόκκινο χαλί στο γκαλά “Power of Women” του Variety, προανήγγειλε “συναρπαστικά” νέα έργα για εκείνη και τον Harry. Είχε επίσης δίπλα της δύο από τις πιο ισχυρές γυναίκες του Λος Άντζελες: Μία που εργάζεται για τα Όσκαρ και μία άλλη στα Universal Studios.

Prince Harry and Meghan Markle branded ‘biggest Hollywood losers’ by showbiz 'bible'https://t.co/quNG1mhZNS pic.twitter.com/v4hF3SK8Fs

— Daily Express (@Daily_Express) December 10, 2023 Δεν λειτουργεί η… μέθοδος των Σάσεξ

Αλλά ο Mark Borkowski, ένας από τους πιο έμπειρους διαχειριστές κρίσεων στη Βρετανία, πιστεύει πως το Endgame και η διαμάχη που προκάλεσε “γύρισε θεαματικά μπούμερανγκ” για τους Σάσεξ. Θεωρεί, επίσης, με βεβαιότητα ότι το φιάσκο με την ολλανδική έκδοση “ήταν ξεκάθαρα ένα διαφημιστικό κόλπο”. Κάτι που ωστόσο ο Scobie αρνείται.

Ο Borkowski έχει πει ότι η επανεκκίνηση της Meghan στο Χόλιγουντ “σαφώς δεν λειτουργεί”. Υποστηρίζει ότι το νέο πρακτορείο ταλέντων της WME μπορεί να εξετάζει το ενδεχόμενο να την εγκαταλείψει έπειτα από μόλις έξι μήνες. Κι αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν, η “μηχανή του Χόλιγουντ” έχει “μάλλον βαρεθεί”.

Όπως δήλωσε στη MailOnline: “Νομίζω ότι το 2024 θα είναι σεισμικό για τη Meghan και τον Harry. Είτε γιατί θα κάνουν κάτι για να ανακάμψουν και να βρουν μια νέα θετική τακτική είτε γιατί θα είναι η καταστροφή του brand. Μπορεί να γίνει μόνο με έναν ή δύο τρόπους. Δεν μπορεί να παραμείνει εκεί που είναι αυτή τη στιγμή. Επειδή είναι σαφές ότι δεν λειτουργεί”.

Είπε ότι το brand του ζευγαριού θα μπορούσε να “τελειώσει” μέσα στον επόμενο χρόνο. Το ζευγάρι έχει αρνητική αντιμετώπιση, εν μέρει λόγω της αξιοπρεπούς σιωπής της βασιλικής οικογένειας απέναντι στις “συνεχείς” επιθέσεις τους.

Είπε: “Έχουμε δει αμέτρητες εμφανίσεις της Meghan στα κόκκινα χαλιά. Η ιστορία της επιστροφής της στο Χόλιγουντ είναι όλα σχετικά με τη Meghan που προσπαθεί να επιστρέψει στα δικά της χωράφια, να είναι διαθέσιμη για δουλειά και να γυρίσει στο Χόλιγουντ. Αλλά θα έλεγα ότι ίσως τους αφήνει βολικά πίσω η μηχανή του Χόλιγουντ, η οποία μάλλον χόρτασε αυτούς και την αρνητικότητα.

Υπαινίσσονται τα μεγάλα σχέδιά τους για το μέλλον, αλλά τα έχουμε ξανακούσει όλα αυτά. Οπότε πρέπει να παραδώσουν κάτι τώρα’ πρόσθεσε ο γκουρού.

Σχετικά με τις φήμες ότι η WME μπορεί να εγκαταλείψει τη Meghan είπε: “Υποψιάζομαι ότι αυτό είναι όντως αλήθεια. Απλά δείχνει ότι η συνεχής διάβρωση του θεσμού δεν λειτουργεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα