Meghan Markle: Η αντίδρασή της στις φήμες για την επιστολή στον βασιλιά Κάρολο μετά το ρατσιστικό σχόλιο για τον Archie

16:09 24/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle δεν πρόκειται να παραστεί στην τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου και αιτία φέρεται ότι ήταν μία επιστολή που αντάλλαξε με τον πεθερό της, σχετικά με το ρατσιστικό επεισόδιο στους κύκλους της βασιλικής οικογένειας, όταν ένα μέλος φαίνεται πως σχολίασε το χρώμα της επιδερμίδας του αγέννητου παιδιού της.

Ωστόσο, η δούκισσα του Σάσεξ αντέδρασε ακούγοντας τις φήμες, σχολιάζοντας ότι είναι “ειλικρινά γελοίο” το γεγονός ότι χάνει τη στέψη εξαιτίας της επιστολής που έστειλε στον Κάρολο

για τον ρατσισμό στη βασιλική οικογένεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan and Harry (@archwellorg)

Συγκεκριμένα, η Meghan Markle δήλωσε ότι ο υπαινιγμός ότι χάνει τη στέψη εξαιτίας μιας επιστολής που έστειλε στον βασιλιά Κάρολο σχετικά με τον ρατσισμό και την “ασυνείδητη προκατάληψη” εντός της βασιλικής οικογένειας είναι “ειλικρινά γελοία.”

Την Παρασκευή, αναφέρθηκε ότι η Meghan Markle έγραψε στον βασιλιά Κάρολο μετά την εκρηκτική συνέντευξη στην Oprah και φέρεται να κατονόμασε το άτομο που έκανε εικασίες για το χρώμα του δέρματος του αγέννητου γιου της Archie. Λέγεται ότι εστάλη ως απάντηση σε επιστολή από τον βασιλιά, το μόνο ανώτερο μέλος της οικογένειας που ήρθε σε επαφή με τη δούκισσα, μετά τη συνέντευξη στην Oprah Winfrey τον Μάρτιο του 2021.

Meghan Markle: H επιστολή στον Κάρολο μετά τη συνέντευξη στην Oprah – Γιατί δεν έρχεται στη στέψη Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan and Harry (@archwellorg)

Πηγή δήλωσε στην Daily Telegraph ότι η δούκισσα δεν θα παραστεί στη στέψη στις 6 Μαΐου επειδή έλαβε μη ικανοποιητική απάντηση από τον βασιλιά.

Όμως, ο καλός φίλος των Σάσεξ και δημοσιογράφος Omid Scobie έδωσε στη δημοσιότητα μια δήλωση της Team Sussex, η οποία ανέφερε ως απάντηση στις αναφορές, ότι ήταν “ψευδείς” και “ειλικρινά γελοίες.”

A statement from Team Sussex: https://t.co/T70zuckUav pic.twitter.com/NgRhs2XtVR

— Omid Scobie (@scobie) April 22, 2023

“Προτρέπουμε τα tabloid και αρκετούς βασιλικούς ανταποκριτές να σταματήσουν το εξαντλητικό τσίρκο που μόνοι τους δημιουργούν” αναφερόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας των Σάσεξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα