Meghan Markle: Η εξομολόγηση για την ψυχική της υγεία -Πώς την επηρέασε το bullying στα social media κατά την εγκυμοσύνη

18:32 9/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση όπου μίλησε ανοικτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, λόγω του bullying που υπέστη στα social media.

H Meghan συμμετείχε στο συνέδριο SXSW, όπου ήταν μέρος ενός πάνελ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με τίτλο “Breaking Barriers, Shaping Narratives: How Women Lead On and Off the Screen”. Στο ίδιο πάνελ ήταν οι Katie Couric, Brooke Shields και η συγγραφέας/κοινωνιολόγος Nancy Wang Yuen.

Meghan Markle celebrated #InternationalWomensDay at #SXSW in Austin, Texas, where she spoke on the panel “Breaking Barriers, Shaping Narratives: How Women Lead On and Off the Screen.” Her husband Prince Harry watched and supported from the front row. pic.twitter.com/t0lbyht9Hs

— ExtraTV (@extratv) March 8, 2024

Η δούκισσα του Σάσεξ εκθείασε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, που τη βοηθάει με τα παιδιά, ενώ περιέγραψε την εμπειρία της ως νέα μαμά, τονίζοντας ότι ο εκφοβισμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική της υγεία.

“Το μεγαλύτερο μέρος του εκφοβισμού και της κακοποίησης που βίωνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο ήταν όταν ήμουν έγκυος, με τον Archie και με τη Lili, και όταν μόλις είχα γεννήσει και τις δύο φορές“, είπε.

The lack of self awareness with Meghan Markle is staggering

Her Sussex Squad online conspiracy theorists are vile

They started the BS that Catherine is dead, William had an affair and she gets beaten up

But she stays silent & does nothing#SXSW pic.twitter.com/6SLN2hBRhF

— The British Prince (@Freedom16356531) March 8, 2024

“…Όταν είσαι νέα μαμά, είναι μια πραγματικά ευάλωτη περίοδος”, εξήγησε και πρόσθεσε: “Η επίδραση που μπορεί να έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις νέες μητέρες, ακόμη και μόνο η έλλειψη ύπνου επειδή περνούν όλο αυτόν τον χρόνο κάνοντας scrolling. Αλλά μπορεί επίσης να προκαλεί σύγχυση σ’ αυτές να βλέπουν αυτή την απεικόνιση της μητρότητας που φαίνεται τόσο τέλεια, ενώ όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι τέλεια. Τα κάνει όλα άνω κάτω”.

This is what is missing from Social Media, Streaming Apps, and Television. This is the version of womanhood I want influencing my daughter. Not the dominance of rabble-rousing Housewives.

Pretty can be smart, articulate, aware, and edifying. More like Meghan Markle, please. pic.twitter.com/UCXtTj9zpH

— Carmen’s Granddaughter (@CarmenGranddau1) March 8, 2024 Ο υποστηρικτικός Harry

Κάνοντας νεύμα προς τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος καθόταν μπροστά, η Meghan τον ευχαρίστησε για την υποστήριξή του κατά τις πρώτες ημέρες της γέννησης των παιδιών τους.

“Είμαι τυχερή στο ότι, ανάμεσα στα προνόμια που έχω στη ζωή μου, έχω έναν απίστευτο σύντροφο“, είπε η Meghan. “Ο σύζυγός μου είναι τόσο πρακτικός και τόσο υποστηρικτικόος και μ’ εμένα και με την οικογένειά μου. Αυτό δεν το θεωρώ δεδομένο. Αυτό είναι μια πραγματική ευλογία.

#SXSW so Meghan Markle is talking about her Sussex Squad who started all the conspiracy theories about Catherine.

We have all the posts and it was her online trolls who said The Princess of Wales is dead, in a coma, divorcing, beaten up, facelift etc.pic.twitter.com/8lzB8txP7A

— The British Prince (@Freedom16356531) March 8, 2024

Αλλά πολλοί άνθρωποι δεν έχουν το ίδιο επίπεδο υποστήριξης. Έτσι, νομίζω ότι για εμάς, το θέμα είναι να βάλουμε δικλείδες ασφαλείας, ώστε οι γυναίκες και οι μητέρες ειδικά να μην αισθάνονται ότι είναι ακόμη πιο ευάλωτες όταν μπαίνουν στο Διαδίκτυο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα