Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Το χτύπημα κάτω από τη ζώνη στον πρίγκιπα William

11:30 15/3/2024 - Πηγή: InStyle

Όλοι οι προβολείς πάνω της. Αυτό ακριβώς ήθελε να πετύχει η Meghan Markle η οποία την πιο δύσκολη περίοδο για την Kate ιδίως και μετά για όλη τη βασιλική οικογένεια, εκείνη φαίνεται πως αναγεννάται από τις στάχτες της.

Λεπτά πριν ο πρίγκιπας William ανέβει στο βήμα για να εκφωνήσει τη συγκινητική ομιλία του στην ειδική τελετή μνήμης της πριγκίπισσας Diana, η Meghan φρόντισε να επισκιάσει τη στιγμή του πρίγκιπα της Ουαλίας, ανακοινώνοντας νέο lifestyle

brand, μέσω του οποίου θα πουλά μαρμελάδες και μαγειρικά σκεύη.

O William παρέστη στην εκδήλωση αυτοπροσώπως ενώ ο Harry ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί μέσω βιντεοσύνδεσης από το Μοντεσίτο. Ο William έφυγε από τον χώρο γύρω στις 8.15 μ.μ., αλλά αργά τη νύχτα ώρα Ηνωμένου Βασιλείου δεν υπήρχε ακόμη κανένα σημάδι ότι η ομιλία του Harry είχε πραγματοποιηθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Νωρίτερα το βράδυ, οι Σάσεξ είχαν προκαλέσει δυσάρεστη έκπληξη όταν χρησιμοποίησαν τη βραδιά των βραβείων Diana για να κάνουν δύο προσωπικές ανακοινώσεις.

Πρώτα η Meghan, η οποία αποκάλυψε το νέο lifestyle brand της, το American Riviera Orchard, λεπτά μόλις προτού ο William φθάσει στα βραβεία, για να του κλέψει τα φώτα. Κι ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν ακόμη στην εκδήλωση, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον νικητή του βραβείου ψηφιακών πολιτικών δικαιωμάτων NAACP – Archewell Foundation αξίας 100.000 δολαρίων.

Credit: americanriviera.com

Ο σχολιαστής επί των βασιλικών δρώμενων Richard Fitzwilliam είπε στη MailOnline: “Οι Σάσεξ κατά τη γνώμη μου δεν κάνουν τίποτα τυχαία και ο συγχρονισμός είναι συχνά απολύτως καθοριστικός. Το ανακαλύψαμε με έναν τρόπο το Σαββατοκύριακο και τώρα μας υπενθύμισαν ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα πλάνα στο ντουλάπι τους από ό, τι νομίζαμε ορισμένοι. Και δεν είναι τυχαίο. Για χρόνια ήταν απρόβλεπτοι, αλλά ήταν προβλέψιμοι κατά μία έννοια, και αυτή είναι η αλάνθαστη χρονική στιγμή όταν πιστεύουν ότι είναι ωφέλιμο να βγάλουν πληροφορίες. Δεν κάνουν τίποτα τυχαία”.

https://archewell.org

Παρά την κακή συγκυρία που επέλεξαν ο αδελφός του και η σύζυγός του να παρουσιάσουν τα σχέδιά τους, ο William εκφώνησε έναν ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο τιμώντας την 25η επέτειο του βραβείου Diana Legacy Award και μαζί την αείμνηστη μητέρα του απονέμοντας βραβεία σε 20 παραλήπτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα