Miley Cyrus: Τα έβαψε… μαύρα – Ριζική αλλαγή στο look της

11:11 25/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Miley Cyrus επιστρέφει στις… ρίζες της.

Η σταρ, που στην εφηβεία της έγινε διάσημη με τα καστανά μακριά μαλλιά της, επέλεξε να αποχωριστεί το ξανθό χρώμα των δέκα τελευταίων ετών και να επιστρέψει στο -σχεδόν- φυσικό χρώμα των μαλλιών της.

Η Miley επέδειξε τη ριζική αλλαγή στα μαλλιά της, με φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, όπου συγχαίρει τον σχεδιαστή

Sabato De Sarno για τη συλλογή του για τον οίκο Gucci. “Συγχαρητήρια για το όμορφο ντεμπούτο σου ως δημιουργικός διευθυντής τηςGucci”, έγραψε στη λεζάντα για τον De Sarno, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο στον ιταλικό οίκο μόδας τον Ιανουάριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

“Η εκπληκτική καρδιά σου φάνηκε σε κάθε βελονιά. Σ’ αγαπώ και είμαι τόσο περήφανη“, πρόσθεσε η 30χρονη Cyrus. “Τώρα δώσε μου τα πάντα.”.

Οι θαυμαστές της σταρ, που έγινε ξανθιά το 2012, ξετρελάθηκαν με το σοκολατί χρώμα των μαλλιών της και έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για την αλλαγή. “Ω Θεέ μου, είσαι εντελώς καστανή και πάλι. Επιτέλους. Περίμενα αυτήν τη στιγμή εδώ και 10 χρόνια”, έγραψε ένα άτομο.

“Η Miley έγινε μελαχρινή ξανά” σχολίασε άλλος θαυμαστής, ενώ ένας τρίτος συμπλήρωσε: “Νόμιζα ότι αυτή ήταν μια φωτογραφία από το 2009″.

Ακόμη και η Lisa Rinna σχολίασε θέλοντας να συγχαρεί τη Cyrus για τη μεταμόρφωση: “Θα το πω απλά ότι μοιάζεις σαν να είσαι μια από τις κόρες μου σε αυτή τη φωτογραφία σε αγαπώ“, έγραψε η σταρ του “Real Housewives of Beverly Hills”.

Keywords
Τυχαία Θέματα