Miriam Margolyes: Η σταρ του “Harry Potter” υπεβλήθη σε εγχείρηση καρδιάς – Η κατάσταση της υγείας της

Η Miriam Margolyes επιβεβαίωσε ότι έκανε εγχείρηση καρδιάς και ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της τους θαυμαστές της.

Η σταρ του Harry Potter υποβλήθηκε σε μια διαδικασία που ονομάζεται διακαθετηριακή αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας (TAVR) – την οποία χαρακτήρισε “εκλεπτυσμένη” επέμβαση και είπε ότι βοήθησε ώστε να μην χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Μιλώντας στο podcast

Table Manners με τους Jessie και Lennie Ware είπε: “Έχω καρδιά αγελάδας τώρα. Λοιπόν, όχι ολόκληρη την καρδιά. Έχω αντικαταστήσει την αορτική βαλβίδα με την αορτική βαλβίδα μιας αγελάδας”.

We’re back! We’ve made it all the way to Series 16 and we’re bringing you a corker for our first episode in the shape of the iconic Miriam Margolyes! Never in the history of Table Manners have we had a guest with so much… wind…! Despite that, Miriam was a true delight, sharing pic.twitter.com/ki1Kw9jm6n

— Table Manners Podcast (@tablemannerspod) October 18, 2023

Η Jessie ρώτησε τότε: “Είναι αυτό αρκετά συνηθισμένο;”, για να απαντήσει η ηθοποιός: “Νομίζω ότι είναι μάλλον εκλεπτυσμένο, στην πραγματικότητα! Δεν ξέρω πόσο συνηθισμένο είναι. Δεν έχω ακούσει ποτέ γι’ αυτή την επέμβαση. Αλλά σας γλιτώνει από την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, η οποία θα ήταν απείρως πιο επεμβατική” είπε και περιέγραψε τη διαδικασία:

‘Έκαναν δύο μικρές τρύπες στη βουβωνική χώρα σου. Μία σε κάθε βουβωνική χώρα και μετά έβαλαν αυτό το πράγμα μέσα. Και δεν ξέρω πώς το τραβάνε προς τα πάνω, αλλά το τραβάνε κατά κάποιο τρόπο. Και όταν φτάνει στο σημείο, όταν είναι στην καρδιά σου, τραβάνε μια μικρή χορδή και κάνει μπαμ! Και ιδού, η αρτηρία ή η αορτική βαλβίδα σας σπρώχνεται με συνοπτικές διαδικασίες στο πλάι.”

Η είδηση αυτή έρχεται αφού τον Ιούνιο δήλωσε στη Vogue πως αναμενόταν να κάνει επέμβαση αφού είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε επείγουσα κατάσταση τον προηγούμενο μήνα.

Περιγράφοντας το πρόβλημα υγείας ως “απροσδόκητο”, η Miriam είπε ότι την έκανε να αντιμετωπίσει τον θάνατο ως ενδεχόμενη συνέπεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα