Nontouring: Η νέα τάση στο μακιγιάζ για τις ημέρες που δεν έχετε όρεξη για contouring

Η τάση του contouring έχει κατακτήσει τη βιομηχανία της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια, με χιλιάδες beauty influencers και makeup artists να δείχνουν την τεχνική.

Το contouring δημιουργεί γωνίες και σμιλεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ωστόσο, υπάρχουν μέρες που η διαδικασία αυτή μπορεί να φαντάζει κουραστική και χρονοβόρα, ειδικά όταν δεν υπάρχει χρόνος. Για αυτές τις ημέρες, η νέα τάση του nontouring αποτελεί μια φυσική λύση,

προκειμένου να αποκτήσουμε μια φρέσκια εμφάνιση χωρίς πολλή προσπάθεια.

Τι είναι το Nontouring

Το nontouring είναι μια τεχνική που στόχο έχει να αναδείξει την επιδερμίδα με τη χρήση highlighters. Έτσι δημιουργεί μια λαμπερή εμφάνιση χωρίς τις σκιάσεις του contouring. Ο σκοπός του nontouring είναι να δημιουργήσει μια λαμπερή και ενυδατωμένη εμφάνιση γρήγορα.

@w7makeup

Getting our blush on w/ @hj.mua #nontouring #creativemakeup #makeuphack #W7

♬ Sunny – Official Sound Studio Πώς να κάνετε Nontouring

Η προετοιμασία της επιδερμίδας πριν από την εφαρμογή του nontouring είναι απαραίτητη. Μια ενυδατική βάση και το μασάζ του προσώπου συμβάλλουν στη δημιουργία του επιθυμητού αποτελέσματος. Η επιλογή ενός highlighter που προσφέρει φυσική λάμψη είναι σημαντική. Ενώ η εφαρμογή του στα υψηλότερα σημεία του προσώπου, όπως τα ζυγωματικά, τα φρύδια και τη μύτη, είναι το μυστικό που θα χαρίσει την πινελιά ανανέωσης.

@xo.xo.darlin

We dont talk about strobing enough #strobingmakeup #contouringtechniques #bestmakeuptip #muatipsandtrickss #makeupfordummieslikeme

original sound –
Keywords
Τυχαία Θέματα