My Body – My Style! 6 γυναίκες με καμπύλες μάς δείχνουν πως το στιλ δεν γνωρίζει μέγεθος

08:55 14/9/2023 - Πηγή: InStyle

Αν η μόδα είναι η γλώσσα με την οποία εκφράζουμε την προσωπικότητά μας, τότε το σώμα μας είναι το κείμενο. Και είναι καιρός να αποδεχθούμε ότι αυτό το κείμενο ποικίλει και είναι πολυδιάστατο. Οι γυναίκες με καμπύλες αποτελούν ένα αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου κόσμου της μόδας, αναδεικνύοντας με ευφάνταστο τρόπο το δικό τους στιλ και την αυθεντικότητα. Ας πάρουμε λοιπόν λίγη έμπνευση από έξι αξιοθαύμαστες γυναίκες του Instagram που αποδεικνύουν ότι το στιλ

δεν έχει μέγεθος.

Size Inclusive Vacation: 6 looks που θα λύσουν τα χέρια στα plus-size κορίτσια κατά τις καλοκαιρινές διακοπέςAlise Jane

Η Alise Jane είναι μια γυναίκα που έχει ενσωματώσει το κομψό και μίνιμαλ ύφος στην καθημερινότητά της. Επιλέγοντας κατά βάση κοστούμια που αγκαλιάζουν το σώμα της, ρούχα με διαχρονικά κοψίματα και λιτές γραμμές που αποθεώνουν τον μινιμαλισμό, δείχνει ότι η φινέτσα δεν γνωρίζει όρια στο μέγεθος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alise (@alisejane_daily)

Javiera

Η Javiera ακολουθεί πάντα τις τελευταίες τάσεις και λατρεύει τα total σετ. Με το hot στιλ της, αποδεικνύει ότι η αυτοπεποίθηση είναι η πιο σέξι επιλογή που μπορείς να κάνεις και πιστεύουμε πως έχει απόλυτο δίκιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Javi (@javiera)

Stephanie Yeboah

Η Stephanie Yeboah θα μπορούσε άνετα να δουλεύει ως creative director σε κάποιο γυναικείο περιοδικό μόδας. Τα street style looks της τολμούν και μας συναρπάζουν, αφήνοντάς μας με την αίσθηση ότι η μόδα είναι παιχνίδι με χρώματα και όγκους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephanie Yeboah (@stephanieyeboah)

Danielle Vanier

Είναι λάτρις των prints και αποδεικνύει ότι τα μοτίβα στα ρούχα όχι, δεν παχαίνουν! Ακόμα κι αν το έκαναν ωστόσο, αυτό δεν θα επηρέαζε το στιλ της Danielle Vanier, αφού τα κιλά είναι για την ίδια ένας ακόμα αριθμός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle (@daniellevanier)

5 influencers με καμπύλες παραδίδουν μαθήματα αυτοπεποίθησης μέσα από το στιλ τους

Keywords
Τυχαία Θέματα