Nicole Kidman: Στη δημοσιότητα ντροπιαστικό βίντεο από το παρελθόν

10:56 5/10/2023 - Πηγή: InStyle

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο της Nicole Kidman από την εποχή που προωθούσε με τον Hugh Jackman την ταινία τους “Αυστραλία.”

Το βίντεο, που δεν είναι καθόλου κολακευτικό, για την Kidman, προέρχεται από τηλεοπτική της εμφάνιση σε γερμανικό talk show, ενώ προωθούσε την ταινία της, το 2008.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Nicole προσπάθησε

να παίξει ένα didgeridoo, πνευστό μουσικό όργανο, που αναπτύχθηκε από ιθαγενείς της βόρειας Αυστραλίας, ενώ το κοινό την επευφημούσε.

Στη συνέχεια, ο Hugh μιμήθηκε τη φωτογραφία ενός Αβορίγινα, που στέκεται στο ένα πόδι και προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία του.

Η ταινία “Australia” διαδραματίζεται στα πρώτα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και επικεντρώνεται σε ένα ειδύλλιο μεταξύ ενός Αυστραλού κτηνοτρόφου (Jackman) και της Αγγλίδας αριστοκράτισσας λαίδης Sarah (Kidman).

Η ταινία “Αυστραλία”, η οποία χαρακτηρίστηκε ως ένα αυστραλιανό “Όσα παίρνει ο άνεμος”, έλαβε κακές κριτικές κατά την κυκλοφορία της στον κινηματογράφο και δεν κατάφερε να αποφέρει κέρδη, παρά το γεγονός ότι συγκέντρωσε περισσότερα από 211,3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Το βίντεο ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του πρωθυπουργού Anthony Albanese ότι το δημοψήφισμα για τη φωνή των ιθαγενών θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου.

Οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν αν η Αυστραλία θα πρέπει να έχει μια φωνή ιθαγενών που θα κατοχυρώνεται στο σύνταγμα.

“Η ιδέα για μια φωνή προήλθε από τον λαό και θα αποφασιστεί από τον λαό. Σήμερα ανακοινώνω ότι η ημέρα του δημοψηφίσματος θα είναι η 14η Οκτωβρίου“, είχε δηλώσει ο Albanese σε ένα κατάμεστο θέατρο από υποστηρικτές της εκστρατείας υπέρ του “ναι”, υπό δυνατά χειροκροτήματα.

“Δεν σας ζητείται να ψηφίσετε ένα πολιτικό κόμμα ή ένα πρόσωπο. Σας ζητείται να ψηφίσετε για μια ιδέα. Να πείτε ναι σε μια ιδέα της οποίας η ώρα έχει έρθει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα