O Oscar Isaac (ξανά) φόρεσε φούστα και έγινε το νέο icon στον κόσμο της μόδας

11:41 20/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο 43χρονος ηθοποιός έκανε την ανατροπή. Αντί για το τυπικό κοστούμι, φόρεσε μια γκρί πλισέ φούστα του Thom Browne (σε στιλ σκωτσέζικου κιλτ) προκειμένου να περπατήσει στο κόκκινο χαλί σε μια προβολή της επερχόμενης μίνι σειράς, Moon Knight του Disney+ στο Λονδίνο. Αυτό βέβαια, δεν είναι το πρώτο φλερτ του Isaac με τις φούστες. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, για την παρουσίαση της σειράς στο Βερολίνο, επέλεξε την ίδια πλισέ

φούστα του brand με έδρα τη Νέα Υόρκη.

KSjanni/twitter

Σύμφωνα με τον στιλίστα του Isaac, Michael Fisher, ο ηθοποιός ήταν για πολύ καιρό θαυμαστής του σχεδιαστή μόδας και ήθελε να φοράει φούστες για τις εμφανίσεις του. Άλλωστε ο ίδιος φαίνεται πως γνωρίζει καλά τις τάσεις καθώς για το 2021, το Lyst ανέφερε ότι οι άντρες ψώνιζαν φούστες περισσότερο από ποτέ. Δείγμα απελευθέρωσης μετά τους ασφυκτικούς περιορισμούς των lockdowns; Θα δούμε αν την επιλέξουν σύντομα και άλλοι stars.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cut (@thecut)

Ωστόσο ενώ ο ηθοποιός έδινε συνέντευξη, ο συμπρωταγωνιστής του, Ethan Hawke, πέρασε γρήγορα από πίσω και του είπε: «Είσαι πολύ ωραίος». Ο Isaac τον ευχαρίστησε και, γυρνώντας στην κάμερα, ανέφερε με… σηκωμένο φρυδάκι, «μάλλον η φούστα λειτουργεί!».

Ομολογουμένως, του πάει πολύ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evan Ross Katz (@evanrosskatz)

Keywords
Τυχαία Θέματα