Officewear Chic: Βρήκαμε τα πιο άνετα φορέματα που θα σε συνοδεύσουν στο γραφείο όλο το καλοκαίρι

09:20 17/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ευτυχώς με την άνοδο της θερμοκρασίας το καθημερινό ντύσιμο γίνεται πιο εύκολο και γρήγορο σε αντίθεση με το βαρύ χειμωνιάτικο που απαιτεί ώρες μπροστά από μια ντουλάπα προκειμένου να πετύχουμε το ιδανικό layering. Το καλοκαίρι με ένα μόνο φόρεμα και ντύθηκες. Αν είναι όμως να φορέσεις ένα μόνο ρούχο, ας είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, κομψό και ιδανικό για τον εργασιακό σου χώρο, έτσι ώστε να δείχνεις περιποιημένη και κατάλληλα ντυμένη για να δουλέψεις ατέλειωτες ώρες μέσα σε αυτό. Ένα φόρεμα που να συνδυάζει άνεση,

φινέτσα και καλοκαιρινή διάθεση και φυσικά, κάτι που να ταιριάζει με κάθε παπούτσι.

Το Χρωματιστό Midi

Διαθέτει χαρακτήρα, θηλυκότητα κι ένα touch τόλμης αφού επιλέγει να κυκλοφορήσει σε έντονες αποχρώσεις και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το midi φόρεμα του γραφείου παίζει με τους όγκους και κάνει «μπαμ» από μακριά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pipa Tavares (@pipatavaress)

Ντύσου για σένα! Βρήκαμε 12 καλοκαιρινά φορέματα που θα έκαναν κάθε γυναίκα να νιώσει υπέροχαΤο Denim

Είναι τάση και το γνωρίζουμε όλες πολύ καλά. Το denim φόρεμα βγαίνει σε πολλές παραλλαγές, στιλ και μήκη, αντικαθιστώντας επάξια το τζιν παντελόνι της καθημερινότητας. Ένα τέτοιο ρούχο θα το φορέσεις non stop.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Το Πλεκτό

Κι όταν λέμε πλεκτό, εννοούμε το λεπτό πλεκτό που φοριέται πολύ τα καλοκαίρια ή ακόμα και το κροσέ αφού ανήκει στην ίδια κατηγορία. Ταιριάζει ιδανικά με flat σανδάλια και κουβαλά πάνω του μια αύρα παραλίας. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν για τα καλοκαιριά μας στην πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Το Lingerie

Ναι, μπορούμε να φορέσουμε και αυτό το κομμάτι στο γραφείο παρότι δείχνει σέξι και βραδινό. Πως; Προσθέτοντας από μέσα είτε ένα λευκό πουκάμισο, είτε ένα κοντομάνικο t-shirt για να το «κατεβάσει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pipa Tavares (@pipatavaress)

Το Λευκό Μίνι

Midi και μάξι λευκά έχουμε δει πολλά να κυκλοφορούν στον χώρο εργασίας μας. Τι θα έλεγες αυτή τη φορά να δοκίμαζες ένα μίνι σε υφή ποπλίνας λοιπόν και να το ολοκλήρωνες με flat σανδάλια ή loafers και κάλτσα;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα