One legged trousers: Τα παντελόνια με ένα μπατζάκι ήταν το πιο περίεργο trend του fashion month

Το παντελόνι με ένα πόδι ήταν ένα από τα πιο περίεργα θέματα του περασμένου fashion month. Θα ήταν λάθος να πούμε ότι υπήρχαν παντού, αλλά σίγουρα ήταν περισσότερα από το συνηθισμένο.

Στο show του οίκου Eckhaus Latta, ένας άνδρας μοντέλο φορούσε ένα καφέ-μαύρο και παντελόνι με ιδιαίτερη υφή και ύφασμα που τύλιγε το ένα μόνο πόδι του.

Credit: @eckhaus_latta Spring 2023 ready-to-wear

Στη Maryam Nassir Zadeh, υπήρχε ένα υφαντό ροζ

παντελόνι με ένα μπατζάκι συνδυασμένο με μια παστέλ πράσινη μίνι φούστα, σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maryam Nassirzadeh (@maryam_nassir_zadeh)

Shoe trends: Τα πιο «περίεργα» flat παπούτσια που εντοπίσαμε στη μητρόπολη της μόδας

Η πασαρέλα Puppets and Puppets είχε μια αστραφτερή ολόσωμη φόρμα με ένα πόδι που μας θύμισε τόσο τη Cher στην εποχή του σχεδιαστή Bob Mackie όσο και τα κοστούμια της δεκαετίας του 1980 για καλλιτεχνικό πατινάζ στον πάγο.

Credit: Puppets And Puppets S/S 2022

Το συγκεκριμένο trend δεν ήταν μόνο στην πασαρέλα. Πολύ νωρίτερα, το 2018, η σχεδιάστρια Sarah Aphrodite, που δημιουργούσε custom ρούχα για την Chloë Sevigny δημιούργησε τα πρώτα θεατρικά σχέδια one legged trousers.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι ευκολοφόρετα στην καθημερινότητα και αν ποτέ θα γίνουν mainstream, ώστε να δούμε τις πιο αγαπημένες μας fashion insiders να τα φοράνε. Μέχρι τότε το σίγουρο είναι ότι μας αρέσει να τα χαζεύουμε ως statement και εντυπωσιακά.

Αυτές ήταν οι πιο αναπάντεχες (και κάπως ανόητες) τάσεις του 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα