Oscars 2022: Λίγο πριν την 94η τελετή θυμόμαστε μερικά από τα καλύτερα looks στο κόκκινο χαλί

10:46 27/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου πλησιάζει (ξημερώματα Δευτέρας 28 Μαρτίου στην Ελλάδα), και οι stars που τα τελευταία δύο χρόνια κλείστηκαν στα σπίτια τους απόψε θα τα… δώσουν όλα για χάρη του κόκκινου χαλιού και των iconic βραβείων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Oscars (@theoscarsworld)

Άραγε, η Jane Campion που είναι η πρώτη γυναίκα που προτείνεται για Oscar

Σκηνοθεσίας δύο φορές – η πρώτη ήταν για την ταινία της «The Piano» το 1994. Εκείνη τη χρονιά έχασε από τον Steven Spielberg για τη «Λίστα του Σίντλερ» – θα κερδίσει φέτος με το «The power of the dog» έχοντας και πάλι απέναντί της τον παραμυθά του Hollywood με το «West Side Story»; H Judi Dench στα 87 της θα γίνει η πιο μεγάλη (ηλικιακά) νικήτρια σε κατηγορία ερμηνείας, καθώς προτάθηκε για τον ρόλο της Granny (γιαγιάς) στην ταινία του Kenneth Branagh, «Belfast»; Και τα ζευγάρια των Javier Bardem/Penelope Cruz και Kirsten Dunst/Jesse Plemons θα γυρίσουν στα σπίτια τους με τα αγαλματίδια;

Τις απαντήσεις θα τις γνωρίζουμε σε λίγες ώρες, έως τότε ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet των Oscars, γιατί η αλήθεια είναι πως μας έλειψε η λάμψη αυτού του μοναδικού event.

Oscars 2022: Δύο ζευγάρια διεκδικούν το πολυπόθητο βραβείο
Η Renée Zellweger με το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου για την «Τζούντι», το 2020 με Armani.
Photo by Rachel Luna/Getty Images Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 90s Movie Clips + More (@90smovieclips)

H Meryl Streep με Oscar Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για το «The Iron Lady», το 2012 με Lanvin.
Photo by Jason Merritt/Getty Images Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FashionFiles (@fashionfilesmag)

Η Gwyneth Paltrow με το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου, το 1999 με Ralph Lauren. Photo by Evan Agostini/Getty Images Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @_cinepak_

Η Lady Gaga έλαβε το Oscar Καλύτερης Μουσικής (Πρωτότυπο Τραγούδι) για το «Shallow» από το «A Star Is Born», το 2019 με Alexander McQueen. Photo by Steve Granitz/WireImage Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shu Weinstock (@shuweinstock)

Η Jennifer Lawrence, νικήτρια του βραβείου καλύτερης ηθοποιού για το “Silver Linings Playbook”, το 2013 με Dior. Photo by Jason Merritt/Getty ImagesΗ Natalie Portman στο Vanity Fair Oscar Party το 2005 με Lanvin. Photo by Mark Mainz/Getty ImagesΗ Nicole Kidman πήρε το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου για το ‘The Hours’ ,το 2003 με Jean Paul Gaultier.
Photo by Robert Mora/Getty Images

Keywords
Τυχαία Θέματα