Pamela Anderson: Συνεχίζει τις εντυπωσιακές makeup-free εμφανίσεις της

15:31 7/3/2024 - Πηγή: InStyle

Τίποτα δεν τη σταματά από το να είναι αυθεντική. Η Pamela Anderson ξέρει πλέον πολύ καλά στα 56 της χρόνια ότι δεν χρειάζεται λάμψη για να νιώσει αυτοπεποίθηση.

Η σταρ επέλεξε άλλη μια φορά να επιδειξει το makeup-free πρόσωπό της ποζάροντας για το τεύχος 24 του “CR Fashion Book”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson

(@pamelaanderson)

Πόζαρε με αυτοπεποίθηση φορώντας σειρά από ρούχα, όπως ένα διάφανο μακρυμάνικο κορμάκι από το The Attico σε συνδυασμό με λευκά τακούνια Schiaparelli και βραχιόλια από την Pandora. Η 56χρονη Anderson επίσης πόζαρε φορώντας ένα μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα Balenciaga αξίας 2.790 δολαρίων και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες (1.375 δολάρια) από το brand, όπως επίσης πολλά άλλα κομμάτια από high-end μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Prada και Khaite.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CR Fashion Book (@crfashionbook)

“Βρίσκομαι σε ένα σημείο που πραγματικά δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει. Είναι ένα μυστηριώδες μέρος αλλά μου αρέσει. Σου δημιουργεί πεταλούδες στο στομάχι” δήλωσε στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

Επίσης, αναφέρθηκε στο statement που έκανε ακουσίως όταν εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού makeup-free, τον Οκτώβριο του 2023. Η Anderson εξήγησε ότι αρκετοί άνθρωποι τη ρώτησαν αν ένιωσε “ευάλωτη” ή “εκτεθειμένη” κατά τη διάρκεια της στιγμής, αλλά αυτή διαφώνησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CR Fashion Book (@crfashionbook)

“Νομίζω ότι, λοιπόν, το έκανα για μένα. Μπορώ να βγω από την πόρτα έτσι; Είμαι μια χαρά έτσι όπως είμαι“, είπε. “Και απλά δεν ήθελα να μπω σε όλο αυτό το θέμα της λάμψης και να παίξω το παιχνίδι. Θέλω απλώς να αντιστρέψω το σενάριο- θέλω να προκαλέσω την ομορφιά”, συνέχισε το μοντέλο, προσθέτοντας ότι οι γιοι και οι μάνατζέρ της επέμεναν ότι χρειαζόταν μια ομάδα λάμψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα