Parisian Chic: Με αυτά τα παπούτσια συνοδεύουν οι Παριζιάνες το cropped παντελόνι

08:30 16/9/2023 - Πηγή: InStyle

Όταν σκεπτόμαστε τον όρο parisian chic μπορούμε να σκιαγραφήσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο στιλιστικό πρότυπο: την αυθεντική Παριζιάνα, εκείνη τη γυναίκα που φοράει το κομψότερο αλλά παράλληλα πιο απλό ρούχο και περπατάει με ένα ανεπιτήδευτα αινιγματικό ύφος. Το στιλ των Γαλλίδων είναι μια διακριτική και αποτελεσματική δήλωση, που αποπνέει την αίσθηση ότι ξέρουν ακριβώς τι κάνουν όταν πρόκειται για το ντύσιμο.

Αυτό το φθινόπωρο, ένα από τα αγαπημένα κομμάτια τους αποτελεί το

cropped παντελόνι, ένα ρούχο που ενώ προσφέρει απεριόριστες επιλογές για να το συνδυάσουμε, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο όσον αφορά τα παπούτσια. Πώς λοιπόν, οι Γαλλίδες καταφέρνουν να το φορέσουν με απόλυτη επιτυχία; Η απάντηση στη συνέχεια!

Μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες αποτελούν σύμβολο του γαλλικού στιλ. Προσδίδουν μια δόση ρομαντισμού στο cropped παντελόνι και αφήνουν το πόδι να αναδεικνύεται με χάρη, ενώ ταιριάζουν εύκολα με οποιοδήποτε τοπ και πανωφόρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Symphony of Silk | Lorna | London (@symphonyofsilk)

Παπούτσια στο Τετράγωνο: Φέτος οι τάσεις θέλουν τόλμη και μύτη τετραγωνισμένηLoafers

Αντιπροσωπεύουν την απόλυτη αριστοκρατική κομψότητα και έχουν μετατραπεί σε τοπ παπούτσι της φθινοπωρινής περιόδου. Συνδυάζουν την παραδοσιακή φινέτσα με το σύγχρονο ύφος και βάζουν μια πινελιά ανδρικής πολυτέλειας σε κάθε εικόνα. Είναι τα αγαπημένα μας loafers και τα λατρεύουμε εξαιρετικά πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah (@cocobeautea)

Αθλητικά Sneakers

Τα αθλητικά sneakers είναι η απόδειξη ότι το athleisure μπορεί να είναι εξίσου κομψό με το κλασικό. Και, αν και οι Γαλλίδες δεν είναι λάτρεις της γυμναστικής που και που θα τις δείτε να συνοδεύουν το cropped παντελόνι τους με πολύ απλά αθλητικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Skye (@_jessicaskye)

Chunky Μποτάκια

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι το διαφορετικό, τα chunky μποτάκια είναι η επιλογή σας. Αυτά τα παπούτσια προσθέτουν μια δόση άνεσης με ένα εκκεντρικό twist και λειτουργούν ως έκπληξη όταν συνδυάζονται με ένα τόσο κλασικό ρούχο όπως το cropped παντελόνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madeleine Bugge Karlsen (@madeleinebuggekarlsen)

Slingbacks

Τα slingbacks αντικατοπτρίζουν τη γυναικεία κομψότητα και οι Παριζιάνες από αυτή διαθέτουν άπλετη. Με την λεπτή τους γραμμή και την αινιγματική φινέτσα, ταιριάζουν άψογα με το cropped παντελόνι, αναδεικνύοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Symphony of Silk | Lorna | London (@symphonyofsilk)

Mules

Προσφέρουν την απαραίτητη άνεση, αλλά και μια διασκεδαστική σέξι νότα. Τα mules πρωταγωνιστούν με χάρη τα τελευταία χρόνια σε δρόμους και πασαρέλες, αναβιώνοντας την αισθητική της Carrie Bradshaw.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sylvie Mus (@sylviemus_)

Ψηλοτάκουνα Μποτάκια

Τα ψηλοτάκουνα μποτάκια αποπνέουν σοφιστικέ κομψότητα και αυτοπεποίθηση και αποτελούν το ιδανικό παπούτσι για την εποχή. Φορέστε τα λοιπόν κάτω από το παντελόνι και αφήστε τα να δείχνουν σαν chic κάλτσα. Κι αν θέλετε ένα έξτρα κόλπο- προτιμήστε μποτάκια στην ίδια απόχρωση με το παντελόνι για μια πιο μακριά σιλουέτα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aniyah Morinia (@aniyahmorinia)

Γλυκός Σεπτέμβρης: 8 εύκολα σύνολα που θα φοράτε on repeat ολόκληρο τον μήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα