Priyanka Chopra και Nick Jonas: Αποκάλυψαν το όνομα του μωρού τους και είναι… ντελικάτο

11:12 21/4/2022 - Πηγή: InStyle

Πρόσφατα, η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους την κόρη τους, μέσω παρένθετης μητέρας. Ωστόσο, από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα το ζευγάρι είχε κρατήσει σιγή ιχθύος, τόσο για το όνομα όσο και για την ημερομηνία γέννησης του πρώτου τους παιδιού. Η προσωπική ζωή της οικογένειας κρατήθηκε καλά ιδιωτική και καμία φωτογραφία της μικρής τους κόρης δεν διέρρευσε ποτέ στα social media. Σήμερα όμως, η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas

ανακοίνωσαν την ημέρα γέννησης του παιδιού, το όνομα και λίγες ακόμα λεπτομέρειες για το τι αυτό σημαίνει.

@nickjonas

Το όνομα του νέου μέλους λοιπόν, της οικογένειας Chopra-Jonas είναι Malti Marie! Σύμφωνα με… τους ειδικούς των ονομάτων, το όνομα Malti σημαίνει μικρό εύθραυστο λουλούδι ή στη γλώσσα των Ινδιάνων, σεληνόφως. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, και δεν ξέρουμε αν θα μας αποκαλύψουν ποτέ γιατί διάλεξαν το συγκεκριμένο όνομα αλλά εμείς το βρήκαμε ντελικάτο και πολύ ιδιαίτερο για το μικρό λουλούδι που ήρθε στη ζωή των δυο σταρ.

Η Malti Marie Chopra Jonas όπως είναι και ολόκληρο το όνομά της, γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου, στις 8 το πρωί, στο νοσοκομείο του San Diego στην California και άλλαξε μια για πάντα τη ζωή των γονιών της. Οι δυο τους είχαν ανακοινώσει τον ερχομό της κόρης τους στο instagram, ωστόσο είχαν υπογραμμίσει ότι θα κρατήσουν ιδιωτική τη ζωή τους και θα επικεντρωθούν πλέον στο παιδί τους. Πάντως, φαίνεται πως και η Priyanka αλλά και ο Nick απολαμβάνουν τους νέους τους ρόλους, αφού τελευταία τους είδαμε να γιορτάζουν οικογενειακά το Πάσχα μπροστά από δύο τεράστια αυτιά λαγού!

Keywords
Τυχαία Θέματα