Pumpkin Spice Makeup: Τον φετινό Οκτώβρη βαφόμαστε στις αποχρώσεις της κολοκύθας

14:41 4/10/2023 - Πηγή: InStyle

Με τον ερχομό του φθινοπώρου, οι τάσεις στο μακιγιάζ αποκτούν μια νέα διάσταση, εμπνευσμένη από τη ζεστή παλέτα των αποχρώσεων της κολοκύθας. Η φύση αλλάζει, και μαζί της αλλάζει και η διάθεσή μας.

Καθώς υποδεχόμαστε τα γήινα χρώματα, το Halloween και τις κολοκύθες, ένα νέο trend κάνει την εμφάνισή του: το pumpkin spice makeup. Αυτό το μακιγιάζ αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τον πιο κολακευτικό τρόπο, δημιουργώντας

μια εμφάνιση γλυκιά και φιλόξενη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Η έμπνευση πίσω από το pumpkin spice trend

Το pumpkin spice makeup είναι μια τάση που αντλεί έμπνευση από τα χρώματα της κολοκύθας, των μπαχαρικών και της κανέλας. Σκεφτείτε το ως ένα πιο σκούρο, φθινοπωρινό μακιγιάζ, όπου τα χρώματα των σκιών, του eyeliner, του bronzer και του highlighter συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια συνολική, αρμονική εικόνα.

Η διαφορά με άλλα μακιγιάζ όπως το “strawberry girl” ή το “lemon girl” makeup είναι ότι το pumpkin spice επικεντρώνεται σε καφέ, μπρονζέ, πορτοκαλί και φυσικές αποχρώσεις. Είναι η απόδειξη ότι τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά χρώματα μπορούν να προσαρμοστούν και στο γλυκό φθινόπωρο, απογειώνοντας τη φινέτσα και την απλότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Πώς να εφαρμόσετε το pumpkin spice makeup μόνες σας

Έφτασε λοιπόν, η ώρα να ανανεώσετε τις παλέτες του μακιγιάζ σας με τον πιο hot τρόπο. Το pumpkin spice makeup είναι εξαιρετικά εύκολο και με μερικά έξυπνα tricks μπορείτε να το εφαρμόσετε μόνες σας.

Χρησιμοποιήστε το bronzer σας ως σκιά για τα μάτια: Ένα έξυπνο κόλπο είναι να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας, καλοκαιρινό bronzer στα μάτια. Αυτό θα προσδώσει ζεστασιά και βάθος στο βλέμμα σας, δημιουργώντας ένα συνολικά cozy look.Προσθέστε λάμψη με highlighter: Εφαρμόστε μια στρώση highlighter πάνω από το bronzer στα μάτια και τα ζυγωματικά σας για να προσθέσετε λάμψη και έξτρα φωτεινότητα στο μακιγιάζ σας. Μπορεί να είναι φθινόπωρο, αλλά λίγο glam το χρειαζόμαστε.Δώστε χρώμα στα χείλη σας: Ολοκληρώστε το look σας με ένα μολύβι χειλιών σε αποχρώσεις του καφέ και ένα διάφανο gloss χειλιών για φυσικό, φθινοπωρινό χρώμα.Δημιουργείστε μια λευκή βάση: Αυτό που διαφέρει ωστόσο στο pumpkin spice trend με τα υπόλοιπα μακιγιάζ είναι η βάση της επιδερμίδας. Ενώ τα καλοκαιρινά looks τονίζουν την ηλιοκαμένη απόχρωση, η νέα τάση βασίζεται στους καθαρούς, φυσικούς τόνους. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Το pumpkin spice makeup είναι η τάση που φέρνει τον φθινόπωρο στο πρόσωπό μας με έναν εκπληκτικά φινετσάτο τρόπο. Με φυσικές αποχρώσεις και cozy αισθητική δημιουργεί μια εμφάνιση που αποπνέει ζεστασιά, κάνοντάς μας να θέλουμε να χουχουλιάσουμε ανάμεσα σε κουβέρτες, κολοκύθες κι αρώματα του καφέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα