Ελίνα Κέφη: «Δέχτηκα επίθεση από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση»

Η Ελίνα Κέφη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. Μέσα σ’ όλα, το γνωστό μοντέλο μίλησε για τον γάμο της με τον οικονομολόγο Πάνο Μιχαλόπουλο, το ηλικιακό μπούλινγκ που της έκαναν όταν τον παντρεύτηκε και την «επίθεση» που δέχτηκε από γυναίκες όταν μίλησε για την εμμηνόπαυση.

Παράλληλα, η Ελίνα Κέφη αναφέρθηκε και

στους διαγωνισμούς ομορφιάς αλλά και στην πρόταση που είχε δεχτεί προκειμένου να παίξει στη σειρά «Καλημέρα Ζωή».

Όσα είπε η Ελίνα Κέφη στην κάμερα του Mega

«Στην τελευταία μου συνεργασία δεν πέρασα καλά, δεν υπήρχε χημεία. Όταν ήμουν μοντέλο δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός. Κάνουμε ακόμα παρέα με τα κορίτσια που δουλεύαμε τότε. Παλιά οι διαγωνισμοί ομορφιάς είχαν αίγλη, τώρα πια είναι κατάντια», είπε αρχικά.

Για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ανέφερε στη συνέχεια: «Νιώθω ότι ο δεύτερός μου γάμος είναι ο πραγματικός γάμος μου. Η γνωριμία με τον σύζυγό μου έγινε με… προξενιό. Ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι την αδελφή του ηθοποιού Πάνου Μιχαλοπούλου αν παντρεύτηκε ο αδερφός της μαζί μου. Παντρεύτηκα τον Πάνο Μιχαλόπουλο τον οικονομολόγο, όχι τον ηθοποιό! Έπαθα σοκ στην πρόταση γάμου και δεν απαντούσα, ήταν αστείο».

Τέλος, η Ελίνα Κέφη εκμυστηρεύτηκε ότι «έχω αντιμετωπίσει ηλικιακό μπούλινγκ, με ρώτησαν γιατί παντρεύτηκα τόσο μεγάλη. Δέχτηκα επίθεση από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση. Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο “Καλήμερα Ζωή”, αλλά αρνήθηκα, είμαι τελείως ατάλαντη».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Μια γυναίκα έρχεται στο χωριό με άγνωστους σκοπούς

Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον σύζυγό της: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί, μόλις τον είδα είπα “κάτι συμβαίνει εδώ”»

Πέμη Ζούνη: «Δεν θα ήθελα να κάνω reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, να κάνω τη θεία του;»

Keywords
Τυχαία Θέματα