Rebel Wilson: Μέλος της βασιλικής οικογένειας την προσκάλεσε σε πάρτι οργίων με ναρκωτικά – Ποιον “φωτογραφίζει”

18:42 23/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Rebel Wilson υποστηρίζει ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας την προσκάλεσε σε ένα πάρτι οργίων γεμάτο με ναρκωτικά, στο σπίτι ενός Αμερικανού δισεκατομμυριούχου τεχνολογίας.

Παρ’ όλο που δεν κατονόμασε το μέλος της βασιλικής οικογένειας που την προσκάλεσε στο επίμαχο πάρτι, έδωσε τρία στοιχεία που το φωτογραφίζουν: είναι άνδρας, το περιστατικό συνέβη το 2014 και ήταν “15ος ή 20ός στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου”

Στα απομνημονεύματά της, Rebel Rising, γράφει πως έλαβε “πρόσκληση της τελευταίας στιγμής στο πάρτι ενός δισεκατομμυριούχου τεχνολογίας” από το μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο οποίος είχε πει σε έναν άνδρα φίλο του: “Χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια”. “Τι τέλεια ευκαιρία να βρω φίλο, σκέφτηκα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Σύμφωνα με το βιβλίο, το πάρτι με μεσαιωνικό θέμα πραγματοποιήθηκε σε ένα νοικιασμένο ράντσο λίγο έξω από το Λος Άντζελες.

Η Wilson λέει ότι φόρεσε μια “στολή δεσποινίδας με κωνικό καπέλο” – η οποία κολάκευε τους ανοιχτούς γοφούς της. Περιγράφει την εκδήλωση ως “τρελή” με ακροβάτες που αναμειγνύονταν με το πλήθος και μια γιγαντιαία εστία φωτιάς περιτριγυρισμένη από μαξιλάρια.

Λέει ότι μίλησε με τον δισεκατομμυριούχο, ο οποίος επίσης δεν κατονομάζεται, εκείνο το βράδυ, αλλά ο οποίος ουσιαστικά την “άδειασε”. Στο πάρτι, ισχυρίζεται, άνδρες κονταροχτυπιόνταν πάνω σε άλογα σε ένα χωράφι και υπήρχε μια πισίνα γεμάτη κορίτσια ντυμένα γοργόνες.

Λόγω του ότι το σπίτι είναι τεράστιο και είναι απομονωμένο, οι καλεσμένοι κοιμόνταν στα δωμάτια στη διάρκεια της νύχτας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η αυστραλιανής καταγωγής ηθοποιός περιγράφει ότι είδε εκεί το ανήλικο μέλος της βρετανικής οικογένειας και ότι τα ναρκωτικά ήταν πάνω σε δίσκους και τα μοίραζαν ανοιχτά, γράφοντας: “Βλέπω το βασιλικό μέλος της Βρετανίας να παραπαίει ενώ εγώ ανορθώνω συνεχώς τα βυζιά μου. Είναι το καλύτερο σωματικό μου προσόν, νομίζω… Υπάρχει μια τεράστια ιδιωτική επίδειξη πυροτεχνημάτων και τότε ξαφνικά, είναι 2 το πρωί και ένας τύπος βγαίνει με έναν μεγάλο δίσκο γεμάτο με κάτι που μοιάζει με τόνο καραμέλες.

Λέω: Ωωωω, γλυκά είναι αυτά; Και ο τύπος που κρατούσε τον δίσκο λέει: Όχι, αυτό είναι το molly [ή MDMA, μια άλλη λέξη για το ναρκωτικό έκσταση]. Και γύρισα στον σεναριογράφο με τον οποίο μιλούσα, μπερδεμένη. Μου λέει: Ω, είναι για τα όργια….τα όργια συνήθως ξεκινούν σε αυτά τα πάρτι περίπου τέτοια ώρα.” Η ηθοποιός μεταφέρει το σοκ της για την πρόταση αυτή, λέγοντας: “Τώρα το σχόλιο του Ουίνδσορ για την ανάγκη περισσότερων κοριτσιών άρχισε να βγάζει πολύ περισσότερο νόημα”.

Ισχυρίζεται νωρίτερα στο βιβλίο ότι “ο τύπος που με κάλεσε, ο οποίος είναι ο 15ος ή εικοστός στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, είχε πει στον άνδρα φίλο μου: Χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια. Δεν μιλούσαν για αναλογία αγοριών-κοριτσιών σαν να επρόκειτο για ντίσκο. Μιλούσαν για μια ΟΡΓΙΟ!

Η Wilson γράφει ότι ήταν παρθένα εκείνη την εποχή και δεν μπορούσε να απαλλαγεί από την αίσθηση ότι το πάρτι μπορεί να είχε καταγραφεί από κρυφές κάμερες. “Περιττό να πω ότι σηκώνω το φόρεμα της δεσποινίδας και φεύγω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ”.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται επίσης ότι “περίπου την ίδια εποχή” της προσφέρθηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια για να περάσει το Σαββατοκύριακο “με κάποιον Ιορδανό πρίγκιπα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα