Relais & Chateuax: Τρεις παραμυθένιοι προορισμοί που θα σας συναρπάσουν

Οι τρεις παραμυθένιοι προορισμοί μας ανήκουν στην ένωση πολυτελών ξενοδοχείων και εστιατορίων, Relais & Châteaux. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα είπαμε να σας προτείνουμε να ταξιδέψετε μαζί μας είτε πραγματικά, είτε νοερά. Όπως και να έχει το ταξίδι έχει σημασία και πάντα η καλή παρέα.

Ετοιμαστείτε λοιπόν και φύγαμε. Ο ένας προορισμός μας είναι στην Αργεντινή και οι άλλοι δύο στην Ευρώπη, τη Γαλλία

και την Αυστρία.

Εσείς ποιο προτιμάτε τελικά;

Las Balsas, Villa La Angostura, ΑργεντινήHôtel Les Barmes de l’Ours, Val d’Isère, ΓαλλίαSPA-HOTEL Jagdhof, Neustift, Αυστρία

Las Balsas, Villa La Angostura, Aργεντινή

Η τελευταία κατοικήσιμη γη πριν από τον Νότιο Πόλο, η Παταγονία συναρπάζει όλους όσους έρχονται εδώ. Και το Las Balsas είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο όμορφα μέρη για διαμονή σε αυτό το μακρινό μέρος του κόσμου, στην κορυφή της νοτιοαμερικανικής ηπείρου.

Credit: Relais Chateaux File

Αυτό το ρομαντικό ξενοδοχείο με τις μπλε προσόψεις του προσφέρει υπέροχη θέα στη μαγευτική λίμνη και στα γύρω βουνά. Κάντε μια ρομαντική βόλτα με σκάφος. Κάντε κανό ή ιππασία. Γιατί να μην χαλαρώσετε, αγναντεύοντας τη λίμνη Nahuel Huapi. Η σκέψη να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό σπα είναι επίσης πολύ δελεαστική. Για να ολοκληρώσετε την τέλεια ημέρα σας, επισκεφτείτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το Las Balsas με τις νοστιμιές του φτιαγμένες από τοπικά προϊόντα θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο.

Las Balsas Restaurant

Η κουζίνα με τον Chef Duvan Ochoa Zuluaga συνδυάζει τα καλύτερα τοπικά προϊόντα από την Παταγονία με ένα μείγμα λατινοαμερικανικών και ευρωπαϊκών γεύσεων, δημιουργώντας απλά, καινοτόμα, αλλά και εκλεπτυσμένα πιάτα απαράμιλλης ποιότητας.

Credit: Relais Chateaux File

Las Balsas Spa

Περιτριγυρισμένο από βουνά καλυμμένα με αιώνιο χιόνι, δίπλα σε μια λίμνη με μαγευτικά χρώματα, το Las Balsas Spa απολαμβάνει μια από τις πιο συναρπαστικές απόψεις στην Παταγονία. Εκλεπτυσμένες ανέσεις, εξαιρετική εξυπηρέτηση και άνετα σαλόνια εξασφαλίζουν μια αίσθηση σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Credit: Relais Chateaux FileHôtel Les Barmes de l’Ours, Val d’Isère, ΓαλλίαCredit: Relais Chateaux ©Nicolas Anetson

Στους πρόποδες της διάσημης ολυμπιακής πλαγιάς Face de Bellevarde, το Les Barmes de l’Ours σας καλωσορίζει σε ένα κομψό και παραδοσιακό περιβάλλον. Κάθε όροφος του έχει μοναδική και ζεστή διακόσμηση.

Credit: Relais Chateaux ©Diego Meier

Το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο La Table de l’Ours φημίζεται για την εξαιρετική τοπική κουζίνα του, με τον chef Antoine Gras να ηγείται της ομάδας. Το «Sharing» είναι το σύνθημα του Antoine Gras. Σε αυτό το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, με πανοραμική θέα στο Val d’Isère, ανακαλύψτε απολαυστική κουζίνα εμπνευσμένη από τη γύρω φύση. Τα μενού με τίτλο «Parfum d’hiver» ή «Καταφύγιο» αποκαλύπτουν ποιητικούς και γευστικούς γαστρονομικούς συνειρμούς.

Credit: Relais Chateaux FileCredit: Relais Chateaux File

Tο La Rôtisserie, κάτω από τα μεγάλα ξύλινα δοκάρια του, είναι τοπ για τα ψητά του στη σούβλα. Τέλος, είναι στη χαλαρή ατμόσφαιρα του Coin Savoyard όπου μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως μια κρεμώδη, τυρώδη αφθονία από νωπό γάλα raclette και fondue.

Credit: Relais Chateaux File

Το Sofa Bar προσφέρει μεγάλη ποικιλία από ποτά για να απολαύσετε δίπλα στο τζάκι. και θα εκτιμήσετε επίσης το κελάρι πούρων, το μπόουλινγκ και την αίθουσα παιχνιδιών του, τις υπηρεσίες pro-shop, την πισίνα και το σπα 1.000 τ.μ., που αποτελεί ιδανική απόδραση για χαλάρωση σώματος και πνεύματος.

Credit: Relais Chateaux FileCredit: Relais Chateaux FileSPA-HOTEL Jagdhof, Neustift, Αυστρία

Βαθιά στο αυστριακό Τιρόλο, το SPA-Hotel Jagdhof αποπνέει ακαταμάχητο αλπικό στυλ. Το κατάλυμα διαθέτει πολυάριθμους σταθμούς παρατήρησης από τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θέα στον παγετώνα Stubai (ο μεγαλύτερος παγετώνας για σκι της χώρας). Από το καθιστικό με τους βελούδινους καναπέδες με το κεντρικό, σύγχρονο τζάκι.

Credit: Relais Chateaux File

Το γκουρμέ εστιατόριο και το à-la-carte εστιατόριο “Hubertusstube” προσφέρουν μοναδικά πιάτα από τοπικά προϊόντα. Το κελάρι κρασιών μπορεί να υπερηφανεύεται για περαιτέρω γαστρονομικές απολαύσεις.

Credit: Relais Chateaux File

Στο εστιατόριο, Gourmet Restaurant Hubertusstube Jagdhof ο σεφ Christian Jeske αναφέρει: “Επιμένω να χρησιμοποιώ τα καλύτερα συστατικά που έχει να προσφέρει η περιοχή στην κουζίνα μου: το αρνί μας που θηλάζει προέρχεται από τη δική μας φάρμα και κυνηγάμε το δικό μας παιχνίδι. Το βιολογικό κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα λαχανικά, τα αυγά και τα μπαχαρικά προέρχονται από επιλεγμένες τοπικές φάρμες”

Credit: Relais Chateaux File

Και συνεχίζει: Αναζητούμε τα μανιτάρια και τα μούρα μας στα γύρω δάση. Τα πιάτα που βγαίνουν από την κουζίνα μου έχουν γεύση αυθεντικότητας: Ένα μέτριο κοκκινιστό μοσχαρίσιο μάγουλο με χειροποίητη πολέντα ή μια πέστροφα ποταμού Ruetz με λαχανικά ρίζας: αυτό είναι, για μένα “Τιρόλο σε μια πιατέλα” – ειλικρινές, νόστιμο και εξαιρετικό”.

Credit: Relais Chateaux File

Το σπα Vitalwelt 3.000 m², ένα από τα καλύτερα στην Αυστρία, προσφέρει είκοσι διαφορετικούς τύπους μπάνιου, χαλάρωσης και σάουνας. Διατίθενται επίσης ένα σύγχρονο γυμναστήριο και ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Credit: Relais Chateaux File

Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης το Private Spa-Suite για ολόκληρη την οικογένεια

“Αυτά τα 100 m² είναι το βασίλειό μου!”

Έτσι θα πείτε αν αποφασίσετε να χαλαρώσετε με απόλυτη ηρεμία στο Private Spa-Suite. Ένα πραγματικό καταφύγιο γαλήνης για να απολαύσετε μόνοι, ως ζευγάρι ή ως οικογένεια. Κάντε ένα διάλειμμα μαζί και απολαύστε τα ευχάριστα αρώματα του βουνού σάουνα πεύκου, χαμάμ ή πισίνα Infinity Duo. Στη συνέχεια, ίσως είναι καιρός να απολαύσετε ένα μασάζ. Για τους νεότερους επισκέπτες μας, διατίθεται επίσης μια περιποίηση “Sweet Moments”, με περιτύλιγμα σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να κουλουριαστείτε μπροστά στη φωτιά και απολαύστε το χρόνο σας μαζί, την ηρεμία και τη θέα στα βουνά.

Keywords
Τυχαία Θέματα