Ridley Scott: To λάθος για το οποίο μετανιώνει – Αποκαλύπτει ποια ταινία απέρριψε

11:26 9/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ακόμη και θρυλικοί σκηνοθέτες όπως ο Ridley Scott μπορούν να παραδεχτούν πότε έκαναν λάθος.

Στη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης στο Empire, σύμφωνα με το Deadline, ο διάσημος σκηνοθέτης δήλωσε ότι “έπρεπε” να είχε υπογράψει τη σκηνοθεσία του Blade Runner 2049, ταινίας του 2017 – το sequel του κλασικού sci-fi cult

Blade Runner του 1982, με πρωταγωνιστή τον Harrison Ford – αλλά τελικά δεν το έκανε.

“Δεν θα έπρεπε να είχα αναγκαστεί να πάρω αυτή την απόφαση”, δήλωσε ο 85χρονος Scott. “Αλλά έπρεπε να το κάνω. Έπρεπε να είχα κάνει το Blade Runner 2.”

Αντ’ αυτού, έκανε το Alien: Covenant, μια συνέχεια της ταινίας του Prometheus του 2012. Η τελευταία ταινία έχει βαθμολογία 65% στο Rotten Tomatoes, ενώ το Blade Runner 2049 – όπου επέστρεψε ο 81χρονος Ford ως Rick Deckard, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης ο Ryan Gosling, η Ana de Armas και ο Jared Leto, μεταξύ άλλων – έχει βαθμολογία 88%. Το Blade Runner 2049 σκηνοθετήθηκε τελικά από τον Denis Villeneuve (Dune).

Russell Crowe: Δήλωση-βόμβα από τον σταρ – “Δεν θα ξανακούσετε ποτέ για εμένα” Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ridley Scott Creative Group (@ridleyscottcg)

Ο Scott θα επιστρέψει στο Blade Runner με την επερχόμενη σειρά του Prime Video Blade Runner 2099, στην οποία θα είναι εκτελεστικός παραγωγός, όπως ανέφερε το Deadline τον περασμένο Σεπτέμβριο.

“Είμαι ένας από τους παραγωγούς“, δήλωσε στο Empire σε πιο πρόσφατη συνέντευξή του, σύμφωνα με το Deadline. “Είναι όλα έτοιμα εδώ και χρόνια.”

Keywords
Τυχαία Θέματα