Νέα Φιλαδέλφεια: «Πήγα στο σημείο και τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει όλο του το αίμα»

Η δολοφονία του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ το βράδυ της Δευτέρας 7/8 στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο, ενώ η δυσάρεστη είδηση έχει γίνει πρώτο θέμα ακόμη και στα ξένα Μέσα.

Οι μαρτυρίες για τη δολοφονία του Μιχάλη, του νέου αυτού που παιδιού που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, σοκάρουν. Ανάμεσα σε αυτές και εκείνη ενός οδηγού ασθενοφόρου, ο οποίος μόλις είχε τελειώσει την βάρδια του και περνούσε

από το σημείο.

Ο ίδιος περιέγραψε στο Star και στον Βαγγέλη Γκούμα τι συνέβη, όταν τον σταμάτησε παρέα ανδρών, όπου και τον ενημέρωσαν για την συμπλοκή.

«Πήγα στο σημείο που βρισκόταν το άτυχο παλικάρι, το είδα λιπόθυμο. Συγνώμη για το τρέμουλο, τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει αρκετό αίμα, σχεδόν όλο το αίμα. Πρώτη κίνηση να τον βάλουμε στο φορείο και στη συνέχεια να φύγουμε γρήγορα για τον Ερυθρό Σταυρό», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήμουν μπροστά, οδηγούσα, πήγαινα γκαζωμένος. Δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται πίσω. Μου είπαν τα παιδιά “Τον έχουν μαχαιρώσει, γρήγορα πάρτε τον για το νοσοκομείο”. Αυτό άκουγα συνέχεια… Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο ανέλαβαν μετά οι γιατροί».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα