Salma Hayek: Λιώνει από έρωτα για τον François-Henri Pinault – To τρυφερό μήνυμα για τα 61α του γενέθλια

19:06 28/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Salma Hayek είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της François-Henri Pinault και δεν διστάζει να το βροντοφωνάξει.

Ο Γάλλος επιχειρηματίας έχει γενέθλια σήμερα 28 Μαΐου και η Λατίνα σταρ έστειλε τις ευχές της με τον πιο γλυκό τρόπο. Ανέβασε μια φωτογραφία των δυο τους όπου η Salma Hayek ποζάρει στο πλευρό του, ενώ αυτός φαίνεται να χαμογελά πλατιά. Η Salma τον κοιτάζει με λατρεία ενώ με την παλάμη της πιάνει το μάγουλό του και δείχνει έτοιμη να τον φιλήσει.

“Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου, είσαι ο ήλιος, η θέρμη μου, το φως μου, η δύναμή μου, η χαρά μου, η ευτυχία μου, ο έρωτάς μου” έγραψε στη λεζάντα κάνοντας στην ουσία ερωτική εξομολόγηση στον François-Henri Pinault.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Ο François-Henri Pinault είναι Γάλλος επιχειρηματίας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Kering από το 2005 και πρόεδρος του Groupe Artémis από το 2003. Υπό την ηγεσία του, ο όμιλος λιανικής PPR μετατράπηκε στον πολυτελή όμιλο μόδας Kering. Ο Pinault είναι γιος του François Pinault, του ιδρυτή της PPR.

Salma Hayek: Nύφη με το… ζόρι – Η 57χρονη σταρ ήταν “αλλεργική” στον γάμο

Η Salma και ο François-Henri παντρεύτηκαν στις 14 Φεβρουαρίου 2009 με την παρουσία μόνο μελών της οικογένειας, ενώ δύο μήνες μετά έκαναν ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι γεμάτο αστέρες.

Ο Francois-Henri Pinault ήταν παντρεμένος με την Dorothée Lepère από το 1996 έως το 2004. Απέκτησαν δυο παιδιά μαζί, τον François, που γεννήθηκε το 1998 και τη Mathilde, που γεννήθηκε το 2001. Είχε σχέση με τη Linda Evangelista για κάποιους μήνες, από τον Σεπτέμβριο 2005 έως τον Ιανουάριο 2006 με τον γιο τους Augustin James Evangelista να γεννιέται τον Οκτώβριο του 2006.

Η Salma γνώρισε τον σύζυγό της François-Henri όταν ήταν ήδη 39 ετών. Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι γνωρίστηκε την άνοιξη του 2006 σε ένα γκαλά στο Palazzo Grassi στη Βενετία. Έχουν αποκτήσει μία κόρη μαζί, τη 15χρονη Valentina Paloma Pinault, ενώ ο François έχει επίσης άλλα τρία παιδιά από άλλες σχέσεις, τα οποία η Salma τα θεωρεί παιδιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα