Sanna Marin: Oι σέξι πόζες της πρώην πρωθυπουργού της Φινλανδίας

Η Sanna Marin άφησε πίσω της τα σκάνδαλα και την πρωθυπουργία και ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της. Η 38χρονη πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας απολαμβάνει μοναδικά ταξίδια και ανέμελες στιγμές.

Μάλιστα, ανεβάζει και στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram, με τους ακολούθους της να την αποθεώνουν.

Σε μια από τις φωτογραφίες η Sanna Marin βουτά στα γαλάζια νερά της θάλασσας ενώ φορά brazilian μαγιό. Φυσικά ως πρωθυπουργός, μία τέτοια φωτογραφία δεν θα είχε ανέβει ποτέ στον λογαριασμό της. Οπότε πλέον η Marin είναι ελεύθερη να ζει όπως θέλει, ως μια κοινή θνητή. Άλλωστε, όταν ήταν ακόμη στον πρωθυπουργικό θώκο, έγινε στόχος σκληρής κριτικής για τον τρόπο ζωής και διασκέδασής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin)

Έσπασε ρεκόρ

H Marin, σε ηλικία 34 ετών, έγινε η νεότερη ηγέτης κράτους στον κόσμο και η νεότερη πρωθυπουργός στην πολιτική ιστορία της χώρας της. Είναι η τρίτη γυναίκα πρωθυπουργός της Φινλανδίας και η νεότερη πρωθυπουργός στην παγκόσμια ιστορία, σπάζοντας τα ρεκόρ και άλλων ηγετών όπως της Jacinda Ardern, σε ηλικία 38 ετών, όπου έγινε πρωθυπουργός στη Νέα Ζηλανδία, του Ουκρανού πρωθυπουργού Oleksiy Honcharuk σε ηλικία 35 ετών και στην Εσθονία του Taavi Rõivas σε ηλικία 35 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin)

Γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1985 στο Ελσίνκι. Οι γονείς της χώρισαν, όταν η ίδια ήταν πολύ μικρή. Η οικογένειά της αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ο πατέρας της είχε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ. Μετά το διαζύγιο των γονιών της, η Marin μεγάλωσε με τη μητέρα της και τη σύντροφο της μητέρας της.

Η Marin περιγράφει τον εαυτό της ως ένα “παιδί ουράνιου τόξου”, καθώς είναι παιδί δυο ομόφυλων γονέων (δυο γυναικών). Ήταν επίσης το μοναδικό παιδί στην οικογένειά της και το πρώτο άτομο στην ίδια οικογένεια, που φοίτησε στο πανεπιστήμιο. Τον Ιανουάριο 2018 απέκτησε μια κόρη, την Emma, με τον σύζυγό της, Markus Räikkönen. Τον Μάιο του 2023 το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έπειτα από 19 χρόνια κοινής πορείας.

Το σκάνδαλο που τη σημάδεψε

Το 2022 δεν ήταν η χρονιά της. Τον Αύγουστο αυτής της χρονιάς κυκλοφόρησε βίντεο που απεικόνιζαν την τότε πρωθυπουργό της Φινλανδίας να χορεύει αισθησιακά με έναν άντρα που δεν ήταν ο σύζυγός της, ενώ άρχισαν οι φήμες ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

A new video of Prime Minister Sanna Marin’s “party scandal” appeared in Finland today.

Seiska writes that Marin, who is married and has been in that relationship for 18 years, was seen in many questionable situations.

Iltalehti has a sound expert confirming “flour-gang”. pic.twitter.com/Nj5A71R8Rd

— Visegrád 24 (@visegrad24) August 19, 2022

Η ίδια υποχρεώθηκε να απολογηθεί δημοσίως και να ανακοινώσει ότι υπεβλήθη σε εξέταση για χρήση ναρκωτικών. Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν αρκετά σοβαρές κατηγορίες στη δημοσιότητα ότι έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών. Θεωρώ ότι οι κατηγορίες αυτές είναι πολύ σοβαρές. Για τη δική μου νομική προστασία – αν και θεωρώ παράλογη την απαίτηση για έλεγχο ναρκωτικών – προκειμένου να διαγράψω τέτοιες αμφιβολίες, έκανα σήμερα τεστ ναρκωτικών”, δήλωσε η Marin στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα YLE. Και πρόσθεσε: “Ακόμη και στην εφηβεία μου, δεν έχω κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών”.

Σχετικά με τα επίμαχα βίντεο είπε “Αυτά τα βίντεο είναι ιδιωτικά. Έχουν γυριστεί σε ιδιωτικό χώρο. Δυσανασχετώ που αυτά έγιναν γνωστά στο κοινό“.

Η Marin πόζαρε με πέντε φίλους, ενώ διασκέδαζε ξέφρενα. Ορισμένοι από τους αντιπάλους της επέκριναν τη συμπεριφορά της ως ανάρμοστη για πρωθυπουργό.

Keywords
Τυχαία Θέματα