Sarah Vine: “Η Kate είναι δημοφιλής επειδή αρνείται να γίνει θύμα – Αρχίζει να επισκιάζει την Diana”

09:22 20/4/2024 - Πηγή: InStyle

Δηλώσεις που θα συζητούνται έντονα στη Βρετανία έκανε πρόσφατα η Sarah Vine. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και αρθρογράφος μίλησε για θέματα της επικαιρότητας. Ένα από τα επικρατέστερα αυτή την στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν είναι άλλο από την Kate Middleton. Μετά από τη διάγνωσή της με καρκίνο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι στο επίκεντρο της προσοχής.

Μιλώντας στο talk show της Daily Mail,

η παρουσιάστρια είπε κάτι ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενο. «Νομίζω ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας γίνεται γρήγορα εξίσου δημοφιλής, αν όχι περισσότερο δημοφιλής, από την άλλη πριγκίπισσα της Ουαλίας». Φυσικά, αναφερόταν στην πριγκίπισσα Diana, τη μητέρα του πρίγκιπα William και Harry.

Πράγματι, η Kate Middleton καθίσταται ιδιαίτερα αγαπητή στους Βρετανούς και όχι μόνο. Αυτή η σύγκριση όμως ήταν κατά πολλούς ένα είδος ιεροσυλίας. Η πριγκίπισσα Diana ή αλλιώς Lady D, έχει τη δική της εμβληματική προσωπικότητα. Αφήνοντας για τα καλά τη δική της «σφραγίδα», θα θεωρείται για πάντα «η πριγκίπισσα του λαού» για τους Βρετανούς. Έτσι, προκλήθηκαν αρκετές αντιδράσεις για την παραπάνω δήλωση.

Θυμίζουμε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε πρόσφατα ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Χωρίς να πει περισσότερα για το είδος από το οποίο νοσεί, ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί να απέχει από τα δημόσια καθήκοντά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα