Selling Sunset: 10 looks με αέρα LA από την πιο badass μεσίτρια του δημοφιλούς show του Netflix

13:00 26/4/2022 - Πηγή: InStyle

Ίντριγκα, μαλλιοτράβηγμα και τα πιο luxury ακίνητα του Los Angeles, σε ένα show του Netflix που έχει σπάσει τα ταμεία από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του. Το Selling Sunset ξεκίνησε ως ένα τύπου reality show με έμφαση στο real estate, ωστόσο γρήγορα οι πρωταγωνίστριες και ο έντονος χαρακτήρας τους, πήραν τη σκυτάλη σε μια εκπομπή όπου οι καυγάδες, το botox

και η αδιανόητη πολυτέλεια κυριαρχούν.

Εμείς όμως, ξεχωρίσαμε για άλλη μια φορά το πιο bad girl του show και τα δέκα ωραιότερα looks με αέρα από την πόλη των αγγέλων και των σταρ. Η Christine Quinn είναι αδιαμφισβήτητα η πιο badass μεσίτρια με luxurious στιλ που ξεπερνά την πραγματικότητα.

@thechristinequinn

Like a schoolgirl: με πιο σέξι στολή σχολείου και designer ρούχα και αξεσουάρ, η Christine Quinn επιστρέφει στα θρανία του μεσιτικού γραφείου και πηγαίνει να δώσει μαθήματα στιλ και συμπεριφοράς στις συμμαθήτριές της στο show.

@thechristinequinn

Σαν μια άλλη Carrie Bradshaw: αν και η ίδια έχει παραδεχτεί ότι είναι πιο πολύ “Samantha girl”, δεν ξεχνάει να αναδεικνύει και την Barbie style μεριά της με τούλινες φούστες και υπερβολικό ροζ.

@thechristinequinn

Formula 1 fan: και λάτρης του πορτοκαλί, επίσης. Η Christine λατρεύει τα badass δερμάτινα και τις έντονες ολόσωμες φόρμες, αφού αντιπροσωπεύουν ακριβώς, τον χαρακτήρα της.

@thechristinequinn

Θηλυκή, αλλά όχι basic: ποτέ βασική για την ακρίβεια. Πάντα σέξι, ωστόσο. Με μίντι στενό φόρεμα και δυναμικές μπλε νότες, η Christine Quinn νιώθει έτοιμη να κλείσει στόματα και συμφωνίες με ένα outfit που φωνάζει LA.

@thechristinequinn

Serena Williams vibes: και μίνι πλισέ φούστα πάνε μαζί. Αν και στον μεσιτικό κόσμο, ένα Chanel blazer μετράει όσο τίποτα άλλο και αυτό η Christine το ξέρει καλά.

@thechristinequinn

Low rise lover: ακόμα κι ένα denim παντελόνι δεν φοριέται έτσι απλά στο LA. Ροζ πινελιές, χαμηλή μέση στολισμένη με γυαλιστερή ζώνη και statement ψηλοτάκουνες μπότες πάντα, είναι η πρωινή ενδυμασία μιας μεσίτριας πολυτελών ακινήτων που βγαίνει για έναν χαλαρό καφέ.

@thechristinequinn

Κοστούμι αλλά όχι ένα οποιοδήποτε κοστούμι: γιατί στο Los Angeles αν δεν είσαι celerity σταρ ή αν δεν λάμπεις, δεν ξεχωρίζεις. Αλλά μιας και η Christine Quinn διαθέτει και τις δύο ιδιότητες κάνει μπαμ από μακριά.

@thechristinequinn

Mini suit λάτρης: όπως και όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή. Μόνο που στην περίπτωση της δημοφιλούς μεσίτριας αυτό είναι ένα casual look για να βγάλει το μωρό της βόλτα. Κι εμείς, έτσι βγαίνουμε με τα καροτσάκια εξάλλου!

@thechristinequinn

80s διάθεση: με έντονους ώμους και τονισμένη μέση. Το ταγιέρ παίρνει άλλη διάσταση κι εμείς δηλώνουμε λάτρεις της Christine και της ατσαλάκωτης μόδας.

@thechristinequinn

I’m a Barbie girl: τραγούδι ιδανικό τόσο για την περίπτωση της πρωταγωνίστριας που ορκίζεται στο ροζ, όσο και του τηλεοπτικού show που αν και προβάλλει την πλαστική ομορφιά και τον υπέρογκο πλούτο, μας αρέσει γιατί είναι κάτι το διαφορετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα