Shakira: Νέο δράμα για την Κολομβιανή σουπερστάρ – Γιατί μισεί τη Rosalía

Η Shakira βρίσκει τον εαυτό της μπλεγμένο σε νέο δράμα.

Η Κολομβιανή σουπερστάρ φέρεται να έχει μεγάλη αντιπαλότητα με μία νεότερη συνάδελφό της, τη Rosalía, κάτι που υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Álex Rodríguez, ο οποίος συνεργάζεται σποραδικά με την πρωινή εκπομπή του Telecinco “Vamos a ver”.

La motivo de la enemistad entre Rosalía y Shakira:

“La odia”: La cantante colombiana le tiene “manía” a la catalana según confiesa el periodista del corazón Álex Rodríguez, que colabora en el programa ‘Vamos a ver’ Leer https://t.co/MuLdTEBV8a pic.twitter.com/YgzAj73vsq

— Sr.Deportes (@SrNoticiass) October 24, 2023

Βασικά, δεν πρόκειται για αντιπαλότητα, καθώς, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το πρόβλημα είναι αποκλειστικά και μόνο της Shakira: “Η Rosalía τη θαυμάζει, αλλά η Shakira τη μισεί”, είπε χαρακτηριστικά.

Λέγεται ότι η Shakira “δεν μιλάει πολύ καλά” για τη Rosalía καθώς η τραγουδίστρια πήρε τη μάνατζερ της Κολομβιανής σουπερστάρ από τη Shakira, για να την υπογράψει ως μάνατζέρ της λόγω της μεγάλης εμπειρίας που έχει.

Στην πραγματικότητα, η διαμάχη αυτή φέρεται να προέκυψε όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Shakira και η Rosalía θα μπορούσαν να κάνουν μια πιθανή κοινή συνεργασία. Όλα αυτά αφού η Καταλανή σταρ δημοσίευσε στα κοινωνικά της δίκτυα κάποιες εικόνες που έδειχναν βινύλια της Shakira σε ένα δισκοπωλείο του Λος Άντζελες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Η Καταλανή τραγουδίστρια έχει ήδη συνεργαστεί με πολλούς λάτιν καλλιτέχνες, όπως ο Ozuna (ο οποίος συνεργάστηκε επίσης με τη Shakira στο Monotonía), ο J Balvin, ο Bad Bunny και ο πρώην της, ο Πορτορικανός Rauw Alejandro.

Keywords
Τυχαία Θέματα