Shannen Doherty: Μιλά για την κηδεία της και συγκλονίζει – «Θέλω να είναι σαν μια γιορτή αγάπης χωρίς ανεπιθύμητους»

15:30 16/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ενώ συνεχίζεται η σκληρή μάχη με τον καρκίνο της η Shannen Doherty δείχνει προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και του να χάσει τη μάχη για τη ζωή της. Στην περίπτωση αυτή, ωστόσο, έχει δώσει σαφείς οδηγίες: Όπως κάποιοι δεν ήθελαν να είναι μέρος της ζωής της, δεν τους θέλει ούτε στην κηδεία της!

Η Shannen Doherty παραδέχτηκε στο podcast της “Let’s Be Clear” ότι υπάρχουν “πολλοί άνθρωποι” που δεν θέλει να παραστούν

στην κηδεία της.

“Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανίζονταν και δεν τους θέλω εκεί”, είπε στον καλεσμένο της, Chris Cortazzo, ο οποίος είναι ο καλύτερός της φίλος και εκτελεστής της διαθήκης της.

“Δεν τους θέλω εκεί, επειδή οι λόγοι που τους κάνουν να εμφανιστούν δεν είναι απαραίτητα οι καλύτεροι λόγοι”, εξήγησε. “Όπως, δεν με συμπαθούν πραγματικά – και έχουν τους λόγους τους, και καλά κάνουν – αλλά στην πραγματικότητα δεν με συμπαθούν τόσο πολύ ώστε να έρθουν στην κηδεία μου”.

“Αλλά θα το κάνουν“, πρόσθεσε, “επειδή είναι το πολιτικά ορθό και δεν θέλουν να φανούν κακοί“.

Η ηθοποιός, 52 ετών, δήλωσε ότι ελπίζει ότι η εξομολόγησή της θα τους “απαλλάξει από την πίεση”, σημειώνοντας ότι οραματίζεται τη γιορτή του τέλους της ζωής της να μοιάζει με “μια γιορτή αγάπης”.

“Δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή να λένε κατ’ ιδίαν: “Δόξα τω Θεώ που αυτή η σκύλα είναι νεκρή τώρα”“, ομολόγησε.

Όταν ο Cortazzo ζήτησε μια λίστα με το ποιοι θα έπρεπε να προσκληθούν, η Doherty δεν κατονόμασε ονόματα. Αντιθέτως, αστειεύτηκε: “Αυτή είναι η μικρότερη – αυτή είναι η καλύτερη λίστα. Δεν μπορώ να σας δώσω μια λίστα με το ποιους δεν θέλω, γιατί αυτή είναι πολύ μεγάλη”.

Συνέχισε λέγοντας ότι “απεχθάνεται την προσποίηση” και “δεν αντέχει” τους ανθρώπους που “προσποιούνται ότι βρήκαν τον Ιησού” και ισχυρίζονται ότι “λυπούνται τόσο πολύ” για “οτιδήποτε κακό είπαν για εσάς”.

“Λέω, όχι, όχι, όχι. Ξέρω ότι εξακολουθείς να είσαι ακριβώς το ίδιο ασήμαντο ανθρώπινο ον. Μην το κάνεις. Απλά μείνε μακριά μου. Είμαστε εντάξει”, επέμεινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα