Sharon Stone: Mηνύθηκε για αποζημίωση 35.000 δολαρίων για υποτιθέμενο τροχαίο ατύχημα

20:33 28/4/2024 - Πηγή: InStyle

Σε… έξοδα θα μπει η Sharon Stone, μετά από μήνυση σε βάρος της. Ο λόγος είναι οι ζημιές που φέρεται να προκάλεσε σε τροχαίο. Το εν λόγω ατύχημα έλαβε χώρα πέρυσι, το 2023, στο Los Angeles.

Οι κατηγορίες θέλουν την 66χρονη ηθοποιό να οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, κάνοντας μάλιστα «μη ασφαλείς» ελιγμούς. Αυτά την οδήγησαν να συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο και να τραυματίσει μια γυναίκα.

Αυτά τουλάχιστον ισχυρίζεται η ενάγουσα, σύμφωνα με νέα κατάθεση που διαβάζουμε στο PEOPLE.

Η γυναίκα, που ονομάζεται Amanda Godepski, κατέθεσε μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles. Η μήνυση έγινε μόλις μερικές ημέρες πριν, στις 24 Απριλίου, και αφορούσε υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι οι ζημιές ξεπέρασαν τα 35.000 δολάρια. Ως εκ τούτου, ζητά ως αποζημίωση το ποσό αυτό.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, το περιστατικό συνέβη στις 30 Ιουνίου 2023. Το ατύχημα φέρεται να έγινε στη λεωφόρο Coldwater Canyon Avenue στο LA. Η Godepski ισχυρίζεται ότι ο Stone «κατείχε, λειτουργούσε, οδηγούσε, διαχειριζόταν και συντηρούσε όχημα υπό αμέλεια». Ακόμη, ότι χτύπησε το δικό της όχημα, με αποτέλεσμα να υποστεί «σωματικές και υλικές ζημιές».

To περιεχόμενο της μήνυσης

«Η κατηγορούμενη Sharon Vonne Stone προκάλεσε τη σύγκρουση οδηγώντας πολύ γρήγορα. Έκανε μια μη ασφαλή κίνηση στροφής στη λωρίδα κυκλοφορίας της ενάγουσας. Κατόπιν, συγκρούστηκε με το όχημα της ενάγουσας», αναφέρει η κατάθεση. Τα έγγραφα υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός παραβίασε τουλάχιστον τρεις κώδικες οχημάτων. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται η υπερβολική ταχύτητα, η μη ασφαλής κίνηση στροφής και αλλαγής λωρίδας.

Η Godepski δήλωσε ότι υπέστη «απώλεια μισθού και απώλεια εισοδηματικής ικανότητας». Επιπλέον, είπε ότι έπρεπε να εξοφλήσει νοσοκομειακά και ιατρικά έξοδα. Ως εκ τούτου, υπέστη «συναισθηματική δυσφορία και οικονομική ζημία».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Stone εμπλέκεται με κάποια δικαστική διαμάχη. Το 2012, την ηθοποιό μήνυσε η πρώην νταντά του παιδιού της. Η μήνυση αφορούσε σε παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας και υποτιμητικά σχόλια για την εθνικότητά της. Βέβαια, η αγωγή αυτή τελικά διευθετήθηκε ένα χρόνο αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα