Sharon Stone: Τρομακτικό ταξίδι το “Βασικό Ένστικτο” – Ήρθε αντιμέτωπη με τον σκοτεινό εαυτό της

Η Sharon Stone μιλά για την εμπειρία της στα γυρίσματα της ταινίας “Βασικό Ένστικτο“, που καθόρισε την καριέρα της.

Η 65χρονη σταρ υπογράμμισε το ανανεωμένο ενδιαφέρον για το κινηματογραφικό είδος των ερωτικών θρίλερ στο VultureFest. Όπως δήλωσε στο PEOPLE, η δημιουργία του Βασικού Ενστίκτου ήταν μια “τρομακτική” διαδικασία. Αυτή την οδήγησε να ερευνήσει τον εαυτό της με συχνά άβολους τρόπους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη basicinstinctfans (@basicinstinctmovieclub)

Η ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Michael Douglas και η Jeanne Tripplehorn. Όταν κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1992, προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των σεξουαλικά γραφικών σκηνών.

“Έπρεπε να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου και αυτό είναι ένα τρομακτικό ταξίδι”, σημείωσε. “Αλλά μόλις το κάνεις, φεύγεις με τεράστια αυτοπεποίθηση, επειδή έπρεπε να δεις όλο τον εαυτό σου. Μέρη του εαυτού σου που ποτέ δεν θα έπρεπε να σκάψεις βαθιά και να δεις. Τρομακτικά μέρη, σκοτεινά μέρη, ανησυχητικά μέρη. Και μόλις το κάνεις αυτό, αποκτάς αρκετή αυτοπεποίθηση επειδή έχεις πραγματικά κοιτάξει στον σκοτεινό καθρέφτη“.

Η Stone δήλωσε ότι είναι “διασκεδαστικό” να βλέπεις το είδος να αναβιώνει περισσότερα από 30 χρόνια μετά. “Νομίζω ότι αυτό αρέσει στους ανθρώπους. Είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό και είναι σέξι. Θέλω να πω, τι κακό έχει αυτό;” δήλωσε στο PEOPLE.

Keywords
Τυχαία Θέματα