Shirt dress: Η νέα εκδοχή του αγαπημένου μας φορέματος είναι εδώ!

10:31 8/8/2021 - Πηγή: InStyle

Υπάρχουν σίγουρα κάποια κλασικά και αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας, που έρχονται πάντα ως σωτήρες στις δύσκολες στιγμές που δεν ξέρουμε τι να βάλουμε, όπως ένα mom fitted denim, το λευκό πουκάμισο, το little black dress και το παλιό μας leather jacket. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που θα θέλαμε να δώσουμε ένα twist, ακόμη και σε αυτά τα κομμάτια, κάνοντάς τα πιο ενδιαφέροντα και πιο κοντά στο δικό μας ξεχωριστό στυλ και στην

προσωπικότητά μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Page (@lucypage_)

H 99χρονη Helene Simon έγινε μοντέλο για την εταιρεία μακιγιάζ της δισέγγονής της κι είναι υπέροχη!


Εδώ λοιπόν, έρχεται η νέα εκδοχή του versatile shirt dress, που έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής τους τελευταίους μήνες. Το νέο αυτό shirt dress έχει μια σούρα στο μπροστινό μέρος, κάτω από τα κουμπιά, και είναι πιο εφαρμοστό, αγκαλιάζοντας τις καμπύλες και κάνοντας το να ξεχωρίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abbie (@abbie_lou12)


Οι αγαπημένες μας celebrities και influencers έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση, συνδυάζοντάς το με flats και strappy sandals κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν. Η νέα αυτή τάση είναι επίσης ιδανική για την μετάβαση μας στην φθινοπωρινή περίοδο, αφού στην αγορά θα βρείτε πολλά μακριμάνικα ruched shirt dresses, σε πιο βαριά, χειμερινά υφάσματα. Φανταστείτε το με ένα stylish καλσόν και ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο ή ακόμη και με χοντρές κάλτσες και loafers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PERRIE SIAN (@perriesian)


Όπως και εάν επιλέξτε να το συνδυάσετε, ένα είναι σίγουρο: ότι αυτό θα είναι το επόμενο go-to κομμάτι της ντουλάπας μας. Κομψό και sexy, casual αλλά και fancy, ήρθε για να δώσει νέα πνοή στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

To instyle team συγκέντρωσε τα ωραιότερα φορέματα της αγοράς:

nastygal.comMy self Portrait/farfrtch.comnordstorm.comrevolve.commango.comVeronica Beard/farfetch.comMusseco.com

Keywords
Τυχαία Θέματα