Simone Ashley: H πρωταγωνίστρια του Bridgerton έχει κάνει τατουάζ στον εαυτό της

12:00 31/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Simone Ashley αποκάλυψε ένα fun fact για τον εαυτό της.

Η 27χρονη ηθοποιός έγινε πρόσφατα ευρέως γνωστή, μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη δεύτερη σεζόν της σειράς ‘Bridgerton‘. Το ρομαντικό ιστορικό δράμα προβάλλεται στο Netflix και δημιουργήθηκε από τον Chris Van Dusen, με παραγωγή της Shonda Rhimes. Το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε τόσο την ηρωίδα Kate Sharma, όσο και την πρωταγωνίστρια

που την υποδύεται. Η εκπληκτική ερμηνεία της, την έκανε να ξεχωρίσει και το επαγγελματικό μέλλον της διαγράφεται λαμπρό. Ωστόσο, μοιράστηκε πρόσφατα ότι εκτός από την υποκριτική, έχει επίσης ταλέντο στο… τατουάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Πριν από λίγες ημέρες, η Simone Ashley εμφανίστηκε στην εκπομπή ‘Jimmy Kimmel Live!’ και συζήτησε μαζί με τον παρουσιαστή για πολλά θέματα. Αυτό όμως που μας έκανε περισσότερο εντύπωση, ήταν το αγαπημένο της χόμπυ κατά τη διάρκεια του lockdown.

“Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να αγοράσω το δικό μου επαγγελματικό μηχάνημα για τατουάζ – με βελόνα και τα πάντα”, ξεκίνησε λέγοντας η Ashley. “Ονομάζεται rotary pen και η διαδικασία για να το αποκτήσω ήταν αρκετά εύκολη, δεν το περίμενα” εξήγησε.

Στη συνέχεια, όμως, η σταρ ανέφερε ότι δεν ήταν εξίσου εύκολο το να ‘χτυπήσει’ τατουάζ στον εαυτό της. Ύστερα από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, ανακάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simone Ashley (@simoneasshley)

“Στην αρχή είπα “Α, κοίτα, αυτός ο τύπος χρησιμοποιεί ιδιαίτερα υλικά'”, είπε γελώντας στον Jimmy Kimmel. “Και μετά παρατήρησα το username του και διάβασα… PrisonTattoo.com. Παρακολούθησα τα υπόλοιπα βίντεο του και συνειδητοποίησα ότι τα τραβάει μέσα από τη φυλακή! Μου φάνηκε φοβερή ιδέα”.

Τελικά, η Simone Ashley αξιοποίησε τα tips του, αφού έκανε τατουάζ μια γάτα Sphynx στον αριστερό αστράγαλό της. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simone Ashley (@simoneasshley)

Keywords
Τυχαία Θέματα