Skincare Tips: Ποια ρουτίνα ομορφιάς να ακολουθήσετε τις ημέρες που είστε… εκτός οικίας

17:44 3/5/2024 - Πηγή: InStyle
Ανεξαρτήτως εάν ταξιδεύετε συχνά ή προσωπικούς λόγους, μια κατάλληλη skincare ρουτίνα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υγεία της επιδερμίδας σας.

Τα ταξίδια είναι συναρπαστικά, αλλά για το δέρμα μας πιθανόν να αποτελέσουν μια πρόκληση. Από την αντιμετώπιση της χαμηλής υγρασίας στα αεροπλάνα έως το άγχος για την οργάνωση, το δέρμα μας εκτίθεται σε πολλούς παράγοντες που ίσως το ταλαιπωρούν. Επομένως, η κατάλληλη περιποίηση του για τα ταξίδια είναι μία σημαντική υπόθεση.

Ποια είναι είναι λοιπόν η κατάλληλη ταξιδιωτική skincare ρουτίνα;Πίνουμε νερόΧρησιμοποιούμε αντηλιακόΚαθαρίζουμε το δέρμα
μαςΕφαρμόζουμε μάσκες ή ενυδατικές θεραπείεςΜεταφέρουμε προϊόντα μικρού μεγέθουςΑποφεύγουμε το άγχοςΠίνουμε νερό

Η χαμηλή υγρασία στα αεροπλάνα μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα. Πίνουμε αρκετό νερό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση για να διατηρήσουμε τα κύτταρά μας ενυδατωμένα.

Χρησιμοποιούμε αντηλιακό

Ακόμα και κατά τη διάρκεια των πτήσεων, οι ακτίνες UV μπορούν να είναι επιβλαβείς. Εφαρμόζουμε αντιηλιακό πριν από την πτήση και επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ιδίως εάν έχουμε καθίσει κοντά σε παράθυρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbarita (@barbara_ines)

Καθαρίζουμε το δέρμα μας

Η καθαριότητα είναι σημαντική για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Αφαιρούμε το μακιγιάζ πριν από μια πτήση και καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με ένα απαλό καθαριστικό.

Βάζουμε μάσκες ή ενυδατικές θεραπείες

Οι ενυδατικές μάσκες είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη θρέψη, τη λάμψη και τη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της πτήσης, ιδίως αν είναι πολύωρη.

Μεταφέρουμε προϊόντα μικρού μεγέθους

Επιλέγουμε ελαφριά και μικρού μεγέθους προϊόντα περιποίησης του δέρματος που μπορούμε να μεταφέρουμε εύκολα στην αποσκευή μας.

Αποφεύγουμε το άγχος

Το άγχος μπορεί να επηρεάσει την όψη μας. Επομένως, δεν ξεχνάμε να αναπνέουμε βαθιά κατά τη διάρκεια της πτήσης για την καλύτερη οξυγόνωση της επιδερμίδας μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daisy Birchall (@daisybirchalll)

Keywords
Τυχαία Θέματα