Sofia Vergara: Φλερτάρει με τον σύντροφο της Kendall Jenner;

Θέμα συζήτησης αποτελεί εδώ και μερικές ώρες το διακριτικό φλερτ ανάμεσα στη Sofia Vergara και τον Bad Bunny.

Στα σχόλια μεταξύ των χρηστών των social media βέβαια, συναντάμε και ένα τρίτο όνομα και δεν είναι άλλο από αυτό της Kendall Jenner. Να θυμίσουμε ότι το 27χρονο super model διατηρεί σχέση με τον 29χρονο ράπερ από την Ισπανία. Οπότε, τα πράγματα με το δημόσιο αυτό φλερτ,

είναι περισσότερο περίπλοκα…

Τι συμβαίνει με το τραγούδι

Όλα άρχισαν όταν η Sofia Vergara ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μουσικό βίντεο του Bad Bunny για το τραγούδι του «Monaco». Το τραγούδι είναι από το νέο του άλμπουμ «Nadie sabe lo que va a pasar mañana». Ο Benito Martínez Ocasio, όπως είναι και το πραγματικό όνομά του- αποφάσισε να την ευχαριστήσει με ένα σχόλιο, αποκαλώντας την όμορφη.

Το τραγούδι δεν είναι τυχαίο, καθώς στον δεύτερο στίχο ο Bad Bunny λέει: «Sofía Vergara es linda, pero es más linda en persona» που σημαίνει ότι «η Sofia Vergara είναι όμορφη, αλλά είναι ακόμη πιο όμορφη ως προσωπικότητα».

Η πρωταγωνίστρια του “Modern Family” του απαντά: “Lindo eres tu (εσύ είσαι πιο όμορφος” και μετά ακολουθούν τέσσερα emojis που στέλνουν φιλιά. Η Vergara επίσης επιλέγει το απόσπασμα αυτό του κομματιού για να συνοδεύσει την ανάρτησή της που είναι έξω από μια έπαυλη με ένα αυτοκίνητο F1.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Το ζευγάρι και ο χωρισμός

Η ηθοποιός απάντησε στον Benito τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της με τον επί επτά χρόνια σύζυγό της Joe Manganiello.

Το ζευγάρι ανακοινώνει τον χωρισμό του με μια κοινή δημόσια δήλωση, που προκαλεί έκπληξη σε όλους.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσουμε στο διαζύγιο, παρόλο που ο ένας αγαπάει τον άλλον και νοιάζεται. Είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε και εμείς στη νέα φάση της ζωής μας.”

Η Sofia Vergara σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight τον Σεπτέμβριο είπε:

“Κρατάω το κεφάλι μου ψηλά. Πολλές αλλαγές έγιναν. Πολλά καλά και τρελά πράγματα. Άσχημα και καλά. Ξέρετε, αυτό είναι που κάνει τη ζωή τόσο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. Όμως δεν μπορώ να έχω παράπονα. Πέρασα πολύ, πολύ ωραία.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GUCCI (@gucci)

Η Κendall Jenner, το τρίτο πρόσωπο της παρέας, είναι πια ζευγάρι με τον Bad Bunny. Οι δυο τους, φωτογραφίζονται μαζί και συνεργάζονται σε διαφημιστικές καμπάνιες, χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα στο να κρύψουν τη σχέση του. Η ηθοποιός Sofia Veragara είναι single. Για πόσο άραγε;

Bad Bunny: Σπάνια αναφορά στη σχέση του με την Kendall Jenner

Keywords
Τυχαία Θέματα