Stardust: Ποια ζώδια ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη που αναμένεται τη Δευτέρα 17 Ιουλίου

00:01 15/7/2023 - Πηγή: InStyle

Νέα Σελήνη αναμένεται τη Δευτέρα 17 του μήνα, με ευνοημένα να εμφανίζονται τα 4 παρορμητικά ζώδια αλλά και όσα άλλα έχουν προσωπικούς πλανήτες εκεί κοντά στις 24 μοίρες!

Aπό τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Η νέα Σελήνη του Ιουλίου στον 4ο φυσικό σας οίκο, προσφέρει αγαπητοί Κριοί, καλές ευκαιρίες και καινούργια ξεκινήματα σε ό,τι σχετίζεται με το παρελθόν σας, τις συνήθειές σας, την ίδια

την οικογένειά σας και τη συναισθηματική σύνδεση έχετε με αυτή. Ευνοϊκές οι επιρροές του Ουρανού και του Ποσειδώνα αυτή την ώρα και έτσι η εκπλήρωση των σχεδίων και των ονείρων σας, φαντάζει τώρα πιθανή και συνάμα γεμάτη ενθουσιασμό. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας και, σε κάθε περίπτωση, αισθανθείτε ασφαλείς και ήρεμοι επειδή ανήκετε σε μια οικογένεια ή σε ένα δίκτυο κοντινών σας ανθρώπων.

Ταύρος

Ξεκολλάτε επιτέλους από προβλήματα που υπήρχαν στην επικοινωνία σας με τους άλλους και δοκιμάζετε νέες εναλλακτικές προσεγγίσεις και όπως θα δείξει το μέλλον σίγουρα πιο αποδοτικές, φίλοι Ταύροι. Αποκτάτε την περίοδο αυτή, μια νέα οπτική γωνία για πολλά πράγματα στη ζωή σας, γίνεστε πιο άνετοι και χαλαροί σε σκέψεις και συλλογισμούς και πιο προσαρμοστικοί στις αλλαγές. Συμφιλιωθείτε με τα αδέλφια σας και ακούστε τα συναισθήματά σας, μιας και τούτη η νουμηνία είναι μια άριστη ευκαιρία να εστιάσετε στο πώς πραγματικά αισθάνεστε.

Δίδυμοι

Ο τομέας των χρημάτων στη τσέπη σας φαίνεται να δέχεται ξαφνικά πολύ θετικές επιρροές τις επόμενες μέρες και αυτό φυσικά σας χαροποιεί ιδιαίτερα αγαπητοί Δίδυμοι. Εσείς από την πλευρά σας, μην αφήνετε διάσπαρτα τα λεφτά σας δεξιά—αριστερά, αλλά φροντίστε να τα αξιοποιήσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Ο δεύτερος οίκος σας, όπου γίνεται η νέα Σελήνη, αφορά ολόκληρο το αξιακό σας σύστημα άρα και το αίσθημα της αυτοεκτίμησης. Και αυτό λοιπόν μπορεί να μεταβληθεί προς το καλύτερο, αφού οι υφιστάμενες ουράνιες επιδράσεις είναι θετικές.

Καρκίνος

Τη ριζική ανακαίνιση του εαυτού σας Καρκίνοι μου προοιωνίζεται το καινούργιο φεγγάρι που ανατέλλει στο ζώδιό σας τη Δευτέρα. Καινούργια πράγματα στον προσωπικό σας ορίζοντα και εσείς τώρα πρέπει να τα τολμήσετε, αφήνοντας πίσω σας τους υπερβολικούς συναισθηματισμούς και τις χρόνιες ανασφάλειες που δεν σας αφήνουν να βγείτε από το καβούκι σας. Με δυό λόγια: ώρα να επανασυστηθείτε στον κόσμο γύρω σας και να τους γνωρίσετε το νέο πρόσωπό σας που μπορεί να ονειρεύεται, να σχεδιάζει και προπαντός να προχωράει με σιγουριά στην υλοποίηση.

Λέων

Πιο ιδεαλιστές και πιο εσωστρεφείς τείνετε να γίνετε αυτή την εβδομάδα αγαπητοί Λέοντες και ως εκ τούτου αποζητάτε την ηρεμία και την ησυχία που προσφέρει μια χαλαρή παρέα. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αυτό, αρκεί να μη φτάσετε τις υπερβολές και μετατραπεί αυτή η ανάγκη σας σε μοναξιά, θλίψη, ακόμη δε χειρότερα σε ενοχές. Μάλλον όμως δεν θα φτάσουν εκεί τα πράγματα. Να αποταθείτε συνειδητά στους φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε, για να ξορκίσετε τη σκιά βαρυθυμίας που σας πολιορκεί τελευταίως.

Παρθένος

Οι Παρθένοι που διακατέχονται από μικρές ή μεγάλες προσωπικές φιλοδοξίες και θέλουν κάμποσο καιρό τώρα, να θέσουν νέους στόχους στη ζωή τους και το ανέβαλλαν, είναι η ώρα να τους ξανασκεφθούν και να αποφασίσουν δυναμική δράση. Ευνοούνται λοιπόν καινούργια ανοίγματα σε τομείς της ζωής που αφορούν την συναισθηματική απελευθέρωση και την γενική ανανέωση. Άλλωστε η πλανητική συγκυρία είναι ελπιδοφόρα και άκρως βοηθητική. Η προσωπικότητα σας λάμπει και ξεχωρίζει, ενώ η καλώς εννοούμενη ‘πρωτοτυπία’ σε ό,τι κάνετε, είναι το ξεχωριστό σας δυνατό χαρτί αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Ναι φίλοι Ζυγοί, αυτή η νέα Σελήνη που ακολουθεί ‘μιλάει’ για καινοτόμα, νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα. Περίοδος διακοπών και ραστώνης είναι βέβαια, αλλά τούτο δεν αναιρεί την υπαρκτή δυνατότητα αιφνίδιων και αρμονικών συναντήσεων με επιτυχημένους ανθρώπους που μπορεί να βοηθήσουν τα δικά σας σχέδια, στους τομείς που πλέον δεν σας ικανοποιούν. Δείτε την εβδομάδα αυτή, ως μια καλή ευκαιρία να βελτιώσετε τη ζωή σας και να πετάξετε παλιά βάρη από πάνω σας. Φαντάζει ιδανική η συγκυρία για να ικανοποιήσετε την κομβική ανάγκη της προσωπικής σας ανανέωσης.

Σκορπιός

Για εσάς αγαπητοί Σκορπιοί, ΄ξημερώνει’ μια περίοδος που πιθανότατα αφορά το πνευματικό σας επίπεδο και όσα ενδιαφέροντά σας συνδυάζονται με μακρινά ταξίδια, επιμόρφωση και γενικά την υψηλή γνώση και εκπαίδευση. Εδώ θα θελήσετε να εγκαινιάσετε νέα ξεκινήματα ή ριζικές τομές. Αφουγκραστείτε προσεκτικά τον πλούσιο εσωτερικό σας κόσμο και τα πιστεύω σας, θέστε τους στόχους που θεωρείτε ότι θα καλύψουν την βαθιά ανάγκη σας για καινούργια πνευματικά μονοπάτια και μετά, ακολουθήστε τους. Μόνο έτσι θα ανακαλύψετε τις διεξόδους που ψάχνετε στις κάπως ‘βαρετές’ καθημερινές σας περιστάσεις.

Τοξότης

Ίσως τώρα ενδώσετε σε έναν αιφνίδιο, ρομαντικό μεν αλλά περισσότερο ‘σαρκικής΄ υφής αίσθημα, αγαπητοί Τοξότες. Αυτό βέβαια, κυρίως ελέω περιόδου καλοκαιριού, δεν είναι κάτι το αλλόκοτο ή πρωτόγνωρο. Εσείς να κινηθείτε διαισθητικά ακολουθώντας την επιθυμία σας και, να μην ασχολείστε καθόλου με το τι θα πουν οι άλλοι. Αλλιώς κινδυνεύει να διασαλευτεί το ήρεμο σκηνικό και ίσως προκύψουν εντάσεις, φθόνος και ζήλεια. Γνωρίζοντας ότι μπαίνετε σε ‘βαθιά νερά΄, να μπείτε θαρρετά και να κολυμπήσετε… Εφόσον φυσικά εμπιστεύεστε απολύτως τις κολυμβητικές σας ικανότητες!

Αιγόκερως

Στην περίπτωση που αναζητάτε νέα αρχή στα αισθηματικά σας, ή επιθυμείτε να ξεκινήσετε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία, η περίοδος που ανατέλλει με χρονική έναρξη τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, προαναγγέλει επιτυχία και καλή έκβαση φίλοι Αιγόκεροι. Κοντολογίς, αυτή την ώρα ψάχνετε για αγάπη, συμπάθεια και προσοχή, μια σχέση που να έχει ποικιλία και αρμονία, που όμως να γεννά και θαυμασμό. Δύσκολος στόχος, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται για εσάς με τις τρέχουσες πλανητικές θέσεις στο στερέωμα, που μπορούν και θέλουν να υποστηρίξουν αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα.

Υδροχόος

Ξεκινήστε εκείνο το πρόγραμμα αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους που είχατε καιρό στο μυαλό σας φίλοι Υδροχόοι, ακόμη και εάν είναι πλέον λίγο αργά για την παραλία. Καλό θα σας κάνει μακροπρόθεσμα και θα σας βοηθήσει να διαγράψετε μια και καλή, κακές συνήθειες του παρελθόντος. Από την άλλη, μια ευχή σας για διαφορετική καθημερινότητα και ίσως μια περισσότερο ταιριαστή δουλειά, μπορεί να εισακουσθεί τώρα και να βρεθείτε ξαφνικά σε νέες καταστάσεις, ευχάριστες και πιο αποδοτικές για τη τσέπη σας. Αν δεν έχετε κατοικίδιο, δεν σκέπτεστε τώρα να αποκτήσετε ένα;

Ιχθείς

Η νέα Σελήνη στον 5ο σου οίκο αγαπημένε Ιχθύ, σου φέρνει καινούργιες επιτυχίες και δραστηριότητα στον τομέα του φλερτ, μιας και τονίζει τη γοητεία και σου δημιουργεί την εσωτερική συναισθηματική ανάγκη να περάσεις καλά και να ευχαριστηθείς τη ζωή και ό,τι τελικά σου προσφέρει χαρά. Τα παιδιά σου είναι αυτά; Μήπως ένα αγαπημένο, δημιουργικό χόμπι; Ίσως η ανέμελη εξωτερίκευση και έκφραση του αγέραστου ΄παιδιού΄ μέσα σου; Ό,τι και εάν είναι αυτό, προχώρα χωρίς πολλές σκέψεις με ρομαντισμό και πάθος και όλα θα πάνε καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα