Ανθή Βούλγαρη: Το πρώτο μήνυμα μετά το φινάλε της «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Παρασκευής, κλείνοντας έτσι ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν. Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης έφτασε η στιγμή να ξεκουραστούν και να κάνουν διακοπές, προκειμένου να γυρίσουν ανανεωμένοι στο πόστο τους.

Μετά από μια δύσκολη σεζόν γεμάτη σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν παραστάσεις, να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τους αγαπημένους τους και φυσικά να κοιμηθούν, μιας

και όλο τον χειμώνα το ξυπνητήρι τους χτυπάει πολύ νωρίς.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε της εκπομπής τους, λοιπόν, η Ανθή Βούλγαρη έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές που έζησαν τη φετινή σεζόν. Η ίδια, μάλιστα, ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthivoulgari)

«Αυτές είναι λίγες από τις στιγμές που περασαμε μαζί σας φέτος! Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη καο την εμπιστοσύνη! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, πρώτα ο Θεός», έγραψε η Ανθή Βούλγαρη στη δημοσίευσή της, με τους διαδικτυακούς φίλους της να αφήνουν τα σχόλιά τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Η 8χρονη κόρη της είναι πανύψηλη και ακολουθεί τα χνάρια της – Οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα

 Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ιλένια Ουίλιαμς: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Εριέττα Κούρκουλου: Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν έμαθε ότι είναι έγκυος – Το συγκινητικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα