Stardust: Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και ο Ήλιος στέλνει ‘φωτεινά’ μηνύματα σε όλους

00:03 24/6/2023 - Πηγή: InStyle


Stardust 24/6-1/7/2023

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και ο Ήλιος διελαύνοντας ήδη μέσα στο ζώδιο του Καρκίνου, ενεργοποιεί τις καταστάσεις και στέλνει τα δικά του ‘φωτεινά’ μηνύματα σε όλους.

Aπό τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια για να φωτίσετε καλύτερα τον εσώτερο εαυτό σας. Έτσι γίνεστε πιο εσωστρεφείς, περισσότερο σπιτόγατοι και σαφώς πιο νοσταλγικοί. Θα προσπαθήσετε μάλιστα να οργανώσετε την οικογενειακή

σας ζωή. Κάποιοι, ίσως μπείτε στη διαδικασία να μισθώσετε ή να αγοράσετε ένα ακίνητο, ενώ άλλοι θα θελήσουν να επισκεφθούν τη γενέτειρά τους για να αφυπνίσουν μνήμες από την παιδική ηλικία. Ίσως όλα αυτά να γίνονται στα πλαίσια μιας ανάλυσης του ψυχισμού σας και της απαλλαγής από διάφορα τραύματα που πιθανώς ακόμη σας ταλαιπωρούν.

Ταύρος

Την ερχόμενη εβδομάδα, μάλλον θα γίνετε πιο κοινωνικοί και ομιλητικοί. Θα θελήσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με τον περίγυρό σας, καθώς σας γεννιέται έντονη η επιθυμία να ανταλλάξετε απόψεις και να συλλέξετε πληροφορίες. Προσοχή στην πιθανή έπαρση που μπορεί να σας χαρακτηρίσει στην επαφή σας με τα αδέλφια σας και άλλους πιο μακρινούς συγγενείς σας, ενώ παράλληλα δεν φαίνεται καθόλου κακή η ιδέα να οργανώσετε συχνές εκδρομές και κοντινά ταξιδάκια αφού αυτά θα ωθήσουν ακόμη περισσότερο την ανάγκη σας για δημιουργική αυτοέκφραση.

Δίδυμοι

Όλοι οι Δίδυμοι, φαίνεται να είναι απασχολημένοι με τα οικονομικά τους τις επόμενες ημέρες. Σας γεννιέται αγαπητοί μου η επιθυμία να αποκτήσετε περισσότερα έσοδα και αυτό είναι θεμιτό και θα σας κάνει να αξιολογήσετε με το δικό σας σύστημα αξιών και προτεραιοτήτων την κατάσταση, συνάμα δε θα αναζητήσετε μια φόρμουλα καλύτερης οργάνωσης της οικονομικής σας ζωής. Επειδή η διέλευση του Ηλίου από τον 2ο οίκο σας μπορεί να σας κάνει πιο κτητικούς, αποφύγετε τον πειρασμό να θεωρήσετε ακόμη και τον σύντροφό σας ως ένα κτήμα γιατί αυτό μπορεί να ασκήσει σοβαρή πίεση στην σχέση σας.

Καρκίνος

Ο Ήλιος βρίσκεται μέσα στο ζώδιό σας και αυτό σας κάνει οπωσδήποτε πιο εκδηλωτικούς και πληθωρικούς ως προσωπικότητες. Ακόμη και εσείς, οι συνήθως χαμηλών τόνων άνθρωποι, επιθυμείτε τώρα να δείξετε την προσωπικότητά σας προς τα έξω και να αξιοποιήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες χωρίς φυσικά να γίνεστε εγωιστές ή ακραία υποκειμενικοί. Τώρα νοιάζεστε περισσότερο για την εξωτερική εμφάνισή σας σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα και μάλλον θα επιδιώξετε την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, αλλά και των αναγκαίων αξεσουάρ που θα αναδείξουν και θα τονίσουν περαιτέρω τη γοητεία σας.

Λέων

Με τον Ήλιο Παντοκράτορα ψηλά στον ουρανό, δεν είναι η ώρα να επιτρέπετε σε φοβίες και ενδόμυχες ανασφάλειες να δηλητηριάζουν τη ζωή σας. Άλλωστε έπεται ο δικός σας μήνας σύντομα και εκεί, ως συνήθως, εσείς λάμπετε ακόμη περισσότερο από το σύνηθες. Αποταθείτε στη αυξημένη σας διαίσθηση, ικανοποιήστε- αν αυτό θέλετε- τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές σας ανησυχίες τούτο το διάστημα και φροντίστε να προφυλάξετε αποτελεσματικά τον ψυχισμό σας από τυχόν υπερβολές που φθείρουν τη ζωτικότητά σας. Αν βλέπετε πολλά όνειρα, προσπαθήστε να τα αποκρυπτογραφήσετε προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τον ίδιο σας τον εαυτό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι εσείς μάλλον θα καταστήσετε τον τομέα της φιλίας επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας τις ημέρες που έρχονται. Προγραμματίστε λοιπόν ευχάριστες δράσεις ή και αποδράσεις με την παρέα σας και τις γενικότερα κοινωνικές σας συναναστροφές. Θα έχετε έμφυτη την τάση να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε όλα αυτά, όμως καλά θα κάνετε να θυμάστε το αρχαίο σοφό ρητό: ‘Μέτρον άριστον’, ώστε να μην παρερμηνευθείτε από τους γύρω σας και προκληθούν περιττές τριβές. Μάλιστα μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία, θα μπορέσετε ίσως να γεννήσετε δημιουργικές ιδέες που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια και οράματα.

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα, θα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας ζωή που αναμένεται να έρθουν δυναμικά στο προσκήνιο. Ευνοείται σημαντικά η προσωπική σας ανέλιξη, η φήμη σας εκτοξεύεται στα ύψη και στους άλλους φαίνεστε ένας άνθρωπος απολύτως αυτάρκης, δημιουργικός, λαμπερός και αποφασιστικός. Να έχετε το νου σας όμως, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά πως η πολλή επιτυχία γεννά και πολύ φθόνο. Επίσης, να μην κάνετε τους δικούς σας ανθρώπους να νιώσουν παραμελημένοι αφιερώνοντας υπέρμετρο χρόνο σε αυτό που κοινώς ονομάζουμε ΄δημόσια εικόνα΄.

Σκορπιός

Για το διάστημα -περίπου ένα μήνα- που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 9ο προσωπικό σας οίκο θα αισθάνεστε την ανάγκη για ένα μακρινό, ανανεωτικό, εκπαιδευτικό και συνάμα ψυχαγωγικό ταξίδι, για μεταφυσικές αναζητήσεις, λογοτεχνικές ανησυχίες και εκείνες τις επιμορφωτικές δράσεις που θα αναδείξουν παραπάνω τους πνευματικούς σας ορίζοντες και τη μεγάλη δίψα σας για μάθηση. Αν ασχολείστε σοβαρά με την εσωτερική βελτίωση, στη διάρκεια αυτού του μήνα μπορεί να συναντήσετε τον κατάλληλο πνευματικό δάσκαλο που θα σας υποδείξει τον καρμικό προορισμό σας και το μονοπάτι που σας ταιριάζει περισσότερο για την εξέλιξή σας.

Τοξότης

Ο Ήλιος ρίχνει φως, το διάστημα αυτό, στον πολύ εσωτερικό σας κόσμο και σας καλεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και κυριολεκτικά να αναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες σας. Οτιδήποτε τελειώσει τώρα καλώς τελειώνει, αυτό δε το οριστικό τέλος κάλλιστα μπορεί να σηματοδοτήσει κάτι καινούργιο και διαφορετικό που θα ανατείλει στη ζωή σας και θα σας κάνει να αλλάξετε εσωτερικά. Ίσως να εμφανίζεστε στους γύρω σας περισσότερο ‘κλειστοί’ και εσωστρεφείς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η σεξουαλικότητα σας έχει πάει… διακοπές. Θέλετε να ζήσετε συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες αυτή την ώρα και θα το επιδιώξετε πάση θυσία.

Αιγόκερως

Αντιπαθείτε σφόδρα τη μοναξιά τούτη την εβδομάδα και αισθάνεστε αρκετά συντροφικοί, δίνοντας φυσικά προτεραιότητα στο έτερόν ήμισυ. Προσπαθήστε να συζητήσετε μαζί του πιο ειλικρινά και προσπαθήστε να αντιληφθείτε ποια είναι τελικά τα θέλω σας από αυτή τη σχέση ώστε να μπορέσετε σταδιακά να την εξυγιάνετε από κοινού. Η προσοχή σας είναι εστιασμένη, έτσι κι΄ αλλιώς, στους άλλους ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσετε μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, έναν νέο επαγγελματικό συνεργάτη ή να οργανώσετε εκ νέου και πιο ορθολογικά τις όποιες συνεργασίες ήδη υφίστανται στη ζωή σας.

Υδροχόος

Χαρά και εργασία, υγεία και εργασία. Σε αυτό το μοτίβο προβλέπεται να κινηθείτε αυτό το διάστημα κι΄ ας ετοιμάζεστε -όπως όλοι άλλωστε- για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Γυμναστήριο και υγιεινή διατροφή για την ευπρόσωπη παρουσία σας στην παραλία, συνδυάζεται αρμονικά με τις ορθές τελευταίες κινήσεις σας στην εργασία, ώστε να κλείσουν οι εκκρεμότητες και να τεθούν σωστές βάσεις για τη μελλοντική βελτίωση της αποδοτικότητάς σας αμέσως με την επιστροφή σας στην καθημερινότητα. Στο κέντρο του ενδιαφέροντός σα αίφνης- και τα κατοικίδια. Φροντίστε επιμελημένα αυτό που ήδη έχετε, ή τολμήστε να αποκτήσετε ένα, εάν δεν έχετε.

Ιχθείς

Τα πράγματα φαντάζουν αρκετά ευχάριστα για εσάς μιας και μιλάμε για μια ηλιακή διέλευση από τον 5ο σας οίκο, κάτι που σημαίνει σε γενικές γραμμές χαρά, δημιουργικότητα, ψυχική ικανοποίηση και προπαντός ‘παιχνίδι’! Όσοι έχετε παιδιά ασχοληθείτε κατά κόρον μαζί τους, όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ένα χόμπι τώρα είναι η ώρα, όσοι αρέσκεστε στο ρομαντικό φλερτ μη διστάζετε καθόλου και τέλος, όσοι επιθυμείτε απλώς να προβάλετε τον εαυτό σας, την ξεγνοιασιά του, την παιδικότητα και την ανεμελιά του, αλλά και τη δημιουργικότητά του, μπορείτε άφοβα να το πράξετε μιας και οι οιωνοί άνωθεν, είναι θετικότατοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα