Suki Waterhouse: Η εμπειρία της μητρότητας – “Περήφανη για όσα έχει πετύχει το σώμα μου”

14:33 9/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Suki Waterhouse μιλά για την εμπειρία της μητρότητας και το ταξίδι της μετά τον τοκετό. Η ηθοποιός, 32 ετών, μοιράστηκε μια σειρά από selfies στο Instagram, φορώντας μια ζακέτα και αποκαλύπτοντας την κοιλιά της, ενώ φορά εσώρουχα Frida Mom Postpartum Underwear και ένα bralette.

Στη λεζάντα αφιέρωσε ένα λεπτό για να τιμήσει την εμπειρία της μετά τον τοκετό, καθώς προσαρμόζεται στο να είναι νέα μαμά. “Το τέταρτο τρίμηνο ήταν… ταπεινό!”

Η περίοδος μετά τον τοκετό ήταν γεμάτη με αναζωογονητική χαρά, τόσο γέλιο, δάκρυα, τόσες ορμόνες!” έγραψε η Waterhouse μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: “Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει πετύχει το σώμα μου και περήφανη για την καλοσύνη και τη χάρη που έδωσα στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανάρρωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Τον περασμένο μήνα, η Daily Mail ανέφερε ότι η Waterhouse καλωσόρισε το πρώτο της μωρό με τον Robert Pattinson, 37 ετών. Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε σε μια βόλτα στο Λος Άντζελες, σπρώχνοντας ένα ροζ καροτσάκι.

Η ίδια η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη γέννηση του μωρού της ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία στον λογαριασμό της, όπου κράταγε το νεογέννητο στην αγκαλιά της χωρίς να επιβεβαιώσει όνομα ή φύλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα