Sunset Blush: Η viral τάση του μακιγιάζ στο TikTok που θυμίζει καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα

18:43 27/4/2024 - Πηγή: InStyle
Δείτε πώς να αποκτήσετε το εφέ ‘Sunset Blush’ και να μοιάζετε σαν να γυρίσατε μόλις από διακοπές.

Το “Sunset Blush” είναι μια νέα τάση μακιγιάζ στο TikTok που εμπνεύστηκε η Alissa Janay, και μας κάνει να μετράμε τις μέρες μέχρι να έρθει το καλοκαίρι. Τι είναι το ‘Sunset Βlush’; Αν και το όνομα είναι πολύ ονειρικό, το μακιγιάζ “Sunset Blush” είναι αρκετά απλό. Είναι ένα look όπου κυριαρχεί το ρουζ. Εδώ οι ζεστές πορτοκαλί και ροζ

αποχρώσεις και το μπρόνζερ αναμειγνύονται αρμονικά στα ζυγωματικά και τα μάγουλα. Το εφέ που χαρίζει παραπέμπει στο καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα – εξού και η ονομασία της τάσης.

Η δημοφιλής τάση στο TikTok τάση πηγάζει από την αγάπη της Gen-Z για το έντονο ρουζ. Ωστόσο δεν είναι τόσο εμφανές όσο νομίζετε και επιπλέον, είναι εύκολο να επιτευχθεί με προϊόντα που πιθανόν ήδη να έχετε. Και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα; Έχετε τον πλήρη έλεγχο για το πόσο φωτεινό ή διακριτικό θέλετε να είναι το αποτέλεσμα.

@alissajanay1

If only i was at the beach rn

original sound – Alissajanay Πώς να αντιγράψετε το ‘Sunset Blush’ μακιγιάζ

Στο viral βίντεό της, η Janay εφαρμόζει αρχικά δύο σταγόνες μεγέθους αρακά από ένα ζεστό ροζ ρουζ στο υψηλότερο σημείο των ζυγωματικών της. Σχεδόν εκεί όπου συνήθως εφαρμόζετε το highlighter. Στη συνέχεια, προσθέτει δύο σταγόνες ενός πορτοκαλί ρουζ ακριβώς κάτω από τις ροζ.

Επιλέξτε ένα υγρό ή κρεμώδες ρουζ για πιο εύκολη εφαρμογή και καλύτερο blending.

View this post on Instagram

A post shared by Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Tip: Όπως προαναφέραμε, ένα ζεστό ροζ και έντονο πορτοκαλί θα δώσει το εφέ του ηλιοβασιλέματος στο πρόσωπό σας. Όμως αν είστε ανοιχτόχρωμες ή προτιμάτε κάτι πιο διακριτικό, μπορείτε να επιλέξετε ένα ανοιχτό ροζ και ένα ροδακινί ρουζ.

Στη συνέχεια, η Janay προσθέτει ελάχιστο χρυσό ή μπρονζέ highlighter και αναμειγνύει πολύ καλά όλα τα χρώματα για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

View this post on Instagram

A post shared by DANIELLE MARCAN (@daniellemarcan)

Αυτό το μακιγιάζ θα αρέσει ακόμα και στους λάτρεις του μινιμαλισμού γιατί το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αλλά απλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα