Sydney Sweeney: Η αγαπημένη της ασχολία σπάει όλα τα στερεότυπα

15:08 17/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Sydney Sweeney αποδεικνύει ότι είναι ο ορισμός του girl power.

Η 24χρονη ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή τα τελευταία χρόνια, λόγω της συμμετοχής της στην επιτυχημένη σειρά ‘Euphoria‘. Ο κόσμος την αγάπησε τόσο για το ταλέντο της στην υποκριτική όσο και για την αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια της δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους θαυμαστές της εκπομπής του HBO,

οι οποίοι ενθουσιάστηκαν μαζί της. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα με ενδιαφέρουσες ασχολίες.

Αυτή η όμορφη σταρ του Euphoria, έγινε και πάλι ξανθιά Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Πριν από λίγες ημέρες, η Sydney Sweeney εμφανίστηκε στο New York Auto Parts Show του eBay. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μίλησε για την αγάπη της για τα vintage αμάξια. Παρουσίασε επίσης το ολοκληρωτικά αποκατεστημένο Ford Bronco του 1969, το οποίο διόρθωσε μόνη της. Αγοράζοντας τα απαραίτητα κομμάτια από το eBay Motors parts & accessories, κατάφερε να φέρει πίσω στη ζωή το iconic κόκκινο αυτοκίνητο.

“Μεγάλωσα ανάμεσα σε πιο παλιά οχήματα, οπότε πάντα ήθελα ένα Bronco, ήταν το όνειρό μου”, δήλωσε η σταρ. “Όταν άλλαζα το κιβώτιο των ταχυτήτων από χειροκίνητο σε αυτόματο, υπήρχε μια βαλβίδα που δεν έβρισκα πουθενά. Φοβήθηκα μήπως χρειαζόταν να αγοράσω πάλι καινούριο κιβώτιο ταχυτήτων. Θα ήταν μεγάλη ταλαιπωρία. Ευτυχώς όμως έψαξα στο eBay Motors και βρήκα τη βαλβίδα που χρειαζόμουν. Και να ‘μαστε σήμερα, το αμάξι λειτουργεί τέλεια!”, πρόσθεσε χαρούμενα.

Ένα είναι το σίγουρο: Η Sydney είναι πολύ cool!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Keywords
Τυχαία Θέματα