Taylor Swift: Πότε θα κάνει την πρόταση γάμου ο Travis Kelce

13:42 12/1/2024 - Πηγή: InStyle

Το λένε τα άστρα, οι πλανήτες, οι χαρτορίχτρες. Φέτος είναι η χρονιά γάμου της Taylor Swift και του Travis Kelce. Και μάλλον τη φήμη και την πρόγνωση θα την επιβεβαιώσουν οι δύο σταρ. Πηγές από το περιβάλλον της Swift λένε ότι η τραγουδίστρια και ο σταρ του NFL

θα αρραβωνιαστούν αυτό το καλοκαίρι.

Υπάρχουν φήμες ότι ο Kelce απέφυγε να κάνει την πρόταση γάμου στη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, επειδή “δεν θέλουν να φανεί ότι πρόκειται για βιαστική τρέλα”.

Η πηγή είπε επίσης ότι δεν θα γονατίσει για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τον ίδιο λόγο.

“Η Taylor και ο Travis το συζήτησαν και υπάρχει ένα σχέδιο“, υποστήριξε η πηγή.

Αλλά η φήμη είναι: “Θα αρραβωνιαστούν στην επέτειο του ενός έτους τους τον Ιούλιο”.

Taylor Swift and Travis Kelce Both Earn Nominations for 2024 People’s Choice Awards pic.twitter.com/giWzXp1JyX

— The Current Monitor (@current_monitor) January 12, 2024

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της 34χρονης Swift και του Kelce ήταν τον Σεπτέμβριο, όταν ήρθε να τον παρακολουθήσει να παίζει στο Arrowhead Stadium για τον αγώνα των Kansas City Chiefs.

Αλλά η Swift αποκάλυψε στη συνέχεια στη συνέντευξή της στο περιοδικό Time για το πρόσωπο της χρονιάς ότι το δίδυμο έβγαινε στην πραγματικότητα για πολύ περισσότερο καιρό. Το ζευγάρι άρχισε να βλέπει ο ένας τον άλλον αφότου ο Kelce, 34 ετών, μίλησε στο podcast του “New Heights” τον Ιούλιο για την προσπάθεια -και την αποτυχία- να δώσει στη Swift τον αριθμό τηλεφώνου του σε μια συναυλία της περιοδείας Eras.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Spruill (@andrewspruill_)

“Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα αμέσως μετά από αυτό“, δήλωσε η Swift στο Time. “Έτσι, είχαμε πραγματικά ένα σημαντικό χρονικό διάστημα που κανείς δεν το ήξερε, για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί μπορέσαμε να γνωριστούμε καλύτερα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα