Τι να φορέσω στο γραφείο όταν κάνει κρύο; – Έχουμε την απάντηση!

12:17 12/1/2024 - Πηγή: InStyle

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε το δίλημμα του τι να φορέσουμε στη δουλειά. Το dress code του γραφείου δεν θέλει υπερβολές, αλλά χαλαρές γραμμές για να μπορέσουμε να βγάλουμε τη μέρα, χωρίς φυσικά να θυσιάσουμε το στιλ και την κομψότητά μας. Tώρα, τον χειμώνα, το παιχνίδι δυσκολεύει περισσότερο καθώς πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις ψυχρές θερμοκρασίες. Βρήκαμε και σας προτείνουμε έξι έξυπνα casual chic outfits για να διατηρήσετε αναλλοίωτο το στιλ σας.

4 χειμωνιάτικα looks για το γραφείοTotal black
και μάξι statement παλτόΑνδρικό παντελόνι και πουλόβερ με πουκάμισοΜάξι πλεκτή φούστα με sneakersΜαύρο φόρεμα πάνω από χυτή παντελόναJungle Lady

Τα βολικά σας μαύρα ρούχα (ίσως ένα πλεκτό πουλόβερ είναι μια καλή επιλογή) και ένα εντυπωσιακό παλτό, είναι ένα σύνολο που είναι ταυτόχρονα κομψό και ζεστό. Ιδανικό για μια εντυπωσιακή είσοδο στο γραφείο. Το πανωφόρι σας θα δείξει σε όλους ποιος είναι το αφεντικό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Emily Sanders (@charlotteemilysanders)

Men’s Style

Ένα ανδρικό παντελόνι, που από μέσα σας αφήνει χώρο για να φορέσετε ένα κολάν από μέσα, σε συνδυασμό με ένα πλεκτό πουλόβερ και ένα κομψό πουκάμισο δημιουργούν ένα στιλιζαρισμένο, αλλά άνετο και ζεστό outfit για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Είναι κλασικό και υπακούει στους κανόνες του layering.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paola Cossentino (@paola_cossentino)

Sneaker Freak

Ο συνδυασμός της άνεσης των sneakers με την κομψότητα μιας μάξι πλεκτής φούστας, δημιουργεί ένα μοναδικό look που είναι ιδανικό για μια δυναμική και παράλληλα άνετη εμφάνιση. Εξάλλου, τα αθλητικά παπούτσια έχουν γίνει τα νέα ψηλοτάκουνα. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε σωστά τις κάλτσες και ακόμα και να κάνετε layering κι εκεί για να διατηρήσετε ζεστές τις πατούσες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Black Layering

Ένα μαύρο φόρεμα πάνω από μια χυτή μαύρη παντελόνα δημιουργεί ένα εκλεπτυσμένο και στιλάτο look. Δείχνει τόσο επίσημο, όσο και ανεπιτήδευτα chic. Το αντιγράφουμε οπωσδήποτε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darja Barannik (@darjabarannik)

Keywords
Τυχαία Θέματα