The Crown: Όλα τα looks της πριγκίπισσας Diana που λατρέψαμε στον νέο κύκλο της σειράς

Η δημοφιλής σειρά “The Crown” φτάνει στο τέλος της, και ενώ ο 6ος κύκλος παίζει στο Netflix, η αναμονή για την αποκάλυψη των μυστικών της βασιλικής οικογένειας έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Σε αυτό το κλίμα της αγωνίας και της περιέργειας, η σειρά μάς χαρίζει μια μαγευτική εικόνα της πριγκίπισσας Diana, η οποία και πάλι, κλέβει την παράσταση στο πρώτο μισό του κύκλου.

Η Elizabeth Debicki υποδύεται την εμβληματική πριγκίπισσα με συγκλονιστική ακρίβεια,

και μαζί με αυτήν, φέρνει ξανά στη ζωή το ανατρεπτικό στιλ της Diana. Από τα πιο απλά και casual, μέχρι τα πιο λαμπερά και glam, τα looks της πριγκίπισσας κλέβουν τις εντυπώσεις, αφήνοντας το κοινό με αναμνήσεις και μια νοσταλγική διάθεση.

Oι εμφανίσεις που κλέβουν τις εντυπώσειςCasual με τζιν και πράσινο φούτερ Chic με κόκκινο αμάνικο φόρεμα Ατρόμητη με λευκό πουκάμισο και χακί skinny Αιχμηρή με leopard ολόσωμο μαγιό Cool με αμάνικο τοπ και ριγέ παντελόνι Ανέμελη με ολόσωμο μαγιό και παρεό

Casual με τζιν και πράσινο φούτερ

Η Diana εντυπωσίασε με ένα casual look, συνδυάζοντας το πιο απλό τζιν παντελόνι με ένα ζεστό πράσινο φούτερ για να παίξει με τα παιδιά της. Ένα λιτό, αλλά εντυπωσιακό σύνολο που αναδεικνύει τον χαρακτήρα της και το cool στιλ της Diana μαμάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown — Brasil. (@thecrownfas)

Chic με κόκκινο αμάνικο φόρεμα

Σε μια άλλη σκηνή, η πριγκίπισσα εμφανίζεται με ένα κόκκινο αμάνικο φόρεμα, αποπνέοντας απαράμιλλη φινέτσα. Ένα χρώμα που της ταιριάζει απόλυτα και το οποίο συνοδεύει με χρυσά αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix España (@netflixes)

Ατρόμητη με λευκό πουκάμισο και χακί skinny

Με ένα λευκό πουκάμισο και χακί skinny παντελόνι, η Diana περπατά ατρόμητη στο πεδίο των ναρκών. Εκεί, επιλέγει τη μίνιμαλ οδό, προκειμένου να μην τραβήξει τα βλέμματα με τα ρούχα της αλλά με την πράξη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotogramas (@fotogramas_es)

Αιχμηρή με leopard ολόσωμο μαγιό

Σε μια πιο διακριτική, αλλά εντυπωσιακή στιγμή, η πριγκίπισσα φορά leopard ολόσωμο μαγιό, αφήνοντας την αισθησιακή της πλευρά να έρθει στο προσκήνιο. Ποζάροντας με νάζι στους φωτογράφους γίνεται και πάλι το κέντρο της προσοχής επισκιάζοντας όποιον τολμήσει να βρεθεί δίπλα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Di✰ (@lady_yydiana)

Cool με αμάνικο τοπ και ριγέ παντελόνι

Με έναν δροσερό συνδυασμό αμάνικου τοπ και ριγέ παντελονιού σε λευκό-μπλε, η Diana δείχνει πόσο εύκολα μπορεί να συνδυαστεί η κομψότητα με το άνετο στιλ και πόσο φίνα μπορούμε να ντυθούμε μέχρι και στις διακοπές μας. Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια, μόνο λίγη έμπνευση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα